Macel in Dorobanti: Un vecin, terorizat de criminalul de la coafor

Marti, 06 Martie 2012, ora 14:17
4459 citiri
Macel in Dorobanti: Un vecin, terorizat de criminalul de la coafor
Foto: Antena 3

Un fost vecin al autorului atacului armat care a avut loc, luni seara, la un coafor de pe bulevardul Dorobanti din Bucuresti a dezvaluit ca Gheorghe Vladan l-a terorizat pentru o perioada de peste sase luni.

Barbatul povesteste ca vecinul sau, Gheorghe Vladan, l-ar fi torturat mai bine de jumatate de an, asa cum scrie in declaratia pe care a dat-o autoritatilor, parte a anchetei in curs, transmite Antena 3.

Macel in Dorobanti: Verificari privind arma lui Vladan si plangerile impotriva lui

Fostul vecin spune ca Vladan l-ar fi injurat, l-ar fi batut, l-ar fi amenintat cu moartea si ar fi asmutit un caine mare asupra lui. Totodata, soferul din Ministerul de Interne i-ar fi furat acestuia de doua ori bani din casa si i-ar fi stropit masina cu ciment.

Vecinul l-a dat in judecata pe Gheorghe Vladan, insa fostul cadru MAI a adus doi martori care au spus ca nu este adevarat. Cu alibi solid, procurorii care s-au ocupat de acest caz au conchis ca faptele de care este acuzat Vladan nu sunt adevarate.

Perchezitii la casa criminalului

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), care a preluat acest caz, potrivit unui comunicat al Parchetului General remis Ziare.com, au dispus perchezitii la casa lui Gheorghe Vladan.

Se pare ca cercetarile de la fata locului se fac in prezenta lui Gheorghe Vladan. Procurorii cauta alte posibile arme.

Macelul din Dorobanti a ajuns in presa straina

Un glont pentru sotie, trei pentru casiera

In acelasi comunicat al Parchetului General remis Ziare.com, Gheorghe Vladan si-a impuscat sotia o data, iar pe casiera de la coafor a impuscat-o de trei ori, potrivit cercetarilor.

"In continuarea cercetarilor in cauza privind incidentul petrecut, ieri 05.03.2012, intr-un coafor din Bucuresti, cand numitul Vladan Gheorghe a tras mai multe focuri de arma, context in care au decedat doua persoane iar alte 6 au fost ranite, victimele au fost transportate la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.

Intrucat una dintre victime nu avea acte de identitate asupra ei, identificarea a fost facuta, in cursul zilei de astazi, de catre apartinatorii acesteia la sediul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici unde au fost efectuate necropsiile.

In urma efectuarii necropsiei celor doua cadavre de sex feminin a rezultat faptul ca asupra sotiei a fost tras un singur foc, producandu-i leziuni in zona toracica, iar asupra celeilalte victime de sex feminin, identificate in persoana casierei coaforului, au fost trase trei focuri de arma", se arata in comunicat.

Concluziile provizorii ale autopsiilor arata ca cele doua victime, sotia atacatorului si casiera de la salonul de coafura, au decedat ca urmare a plagilor produse prin impuscare.

Macelul din Dorobanti a ajuns in presa straina

Gheorghe Vladan, reclamat de sotie la Sectia 14 Politie, fusese convocat pentru luni dupa-amiaza pentru a fi audiat, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Amintim ca in cursul zilei de luni, Vladan a venit de mai multe ori la coafor, sotia sa cerandu-i s-o lase in pace, potrivit angajatelor unitatii. La ora 17.30, barbatul a intrat in coafor si a impuscat-o pe casiera unitatii, apoi pe sotia sa, dupa care a tras in restul oamenilor care se aflau acolo. Doua dintre persoane au murit, iar alte sase se afla in spital.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#macel coafor Dorobanti Bucuresti, #atac armat coafor Dorobanti, #autor atac armat Dorobanti, #Gheorghe Vladan Dorobanti , #impuscaturi