Un tanar, impuscat intr-un fast-food din Filiasi

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 16:24
1855 citiri
Un tanar, impuscat intr-un fast-food din Filiasi

Un tanar, in varsta de 28 de ani, a fost impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un fast-food din Filiasi, au declarat, pentru NewsIn, repezentantii Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Dolj.

"Persoana vatamata s-a prezentat singura la Spitalul din Filiasi, unde i s-a pus diagnosticul de plaga impuscata abdomen dreapta, iar in dimineata zilei de duminica a fost transferat la Spitalul Craiova, pentru procedura de investigatii suplimentare. Nu se pune problema de a-i fi pusa viata in pericol", au mentionat reprezentantii IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, in jurul orei 3, in noaptea de sambata spre duminica, pe fondul unor discutii in contradictoriu, un tanar in varsta de 28 de ani i-a aplicat un pumn unui alt barbat, in varsta de 47 de ani. Comeseanul acestuia din urma, un barbat in varsta de 36 de ani a scos un pistol cu bile de cauciuc pe care il avea aupra lui si a tras in directia agresorului initial, cel de 28 de ani, inpuscandu-l pe acesta in zona abdominala.

"Dupa ce a executat focul de arma, acesta a parasit localul si in aproximativ 15 minute s-a prezentat la Politia din Filiasi, avand aupra lui si arma cu care trasese si cu putin timp inainte. Arma a fost ridicata de catre politisti. Pe numele barbatului s-a intocmit dosar penal.

In prezent se afla in arestul Inspectoratului de Politie Dolj, pe baza de ordonanta de retinere de 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, pentru emitere de mandat de arestare preventive sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice si uz ilegal de arma neletala in spatiul pubic", au mai spus reprezentantii Politiei Dolj.

Conform sursei citate, pistolul era detinul legal de catre agresor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#tanar impuscat fast food Filiasi, #tanar impuscat pistol bile , #impuscaturi