Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Patronul clubului Bamboo, despre noaptea incendiului: Am avut 3.000 de euro in buzunar si o geaca frumoasa

Luni, 23 Ianuarie 2017, ora 16:43
42159 citiri
Patronul clubului Bamboo, despre noaptea incendiului: Am avut 3.000 de euro in buzunar si o geaca frumoasa
Foto: Facebook/Joshua Castellano

Patronul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a fost audiat, luni, de catre procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in dosarul privind incendiul care a ars din temelii localul si in urma caruia 44 de persoane au ajuns la spital. Doar trei oameni mai sunt internati in acest moment.

La iesirea de la audieri, care au durat mai bine de doua ore, Castellano, care se afla in club in momentul izbucnirii incendiului, a stat de vorba cu jurnalistii si le-a spus ca in acea noapte a "avut 3.000 de euro in buzunar si o geaca frumoasa".

Intrebat daca in noaptea de vineri spre sambata, cand Bamboo a fost cuprins de flacari, s-a fumat in interior, Castellano nu a spus ca nu, dar a precizat ca nu crede ca incendiul a fost provocat de o tigara.

"Eu am clubul de 20 si ceva de ani. Nu a luat niciodata foc de la o tigara. A controla fumatul intr-un loc in care intra 1.500 de persoane e foarte dificil in general. Angajatii locatiei si-au facut foarte bine treaba. Au fost semnalizari cu 'oprire fumat', cine a fumat un pic a fumat mai pe dreapta, mai pe stanga", a declarat patronal clubului.

Un jurnalist i-a spus atunci ca pe Internet au aparut imagini din noaptea de Revelion, in care se vedea clar ca oamenii fumau in interior.

"Da, posibil, de Revelion cred ca au fost 1.500 de persoane. Dar nu cred ca Bamboo a luat foc pentru o tigara", a aratat proprietarul localului.

Precizam ca unele persoane aflate in Bamboo in momentul izbucnirii incendiului au spus ca in club s-a fumat peste tot.

Castellano a adaugat ca clubul lui era unul sigur pentru clienti, drept dovada ca nu a murit nimeni si nimeni nu a fost grav ranit.

"S-a ranit cineva? Au iesit 1.000 de oameni, mai important e ca nu a murit nimeni, unii s-au dus (la spital - n.red.) sa isi faca un control", a mentionat acesta.

Insa jurnalistii l-au informat ca o tanara a ajuns la spital in coma si a fost inutubata. "O angajata a stat acolo pana a iesit toata lumea, a inhalat fum, dar a iesit din spital", a insistat Castellano.

Patronul clubului Bamboo a reiterat ca focul a fost pus intentionat, dar ca nu stie cine ar fi facut asta. "Doar Dumnezeu stie", a adaugat el.

"Bamboo era dragostea mea", a mai spus Joshua Castellano.

" (Incendiul - n.red.) a pornit dintr-un spatiu care normal e inchis, nu functiona. Pe mine m-au chemat si normal ca eu am vazut acolo, eu am fost acolo pe moment si am vazut... Foarte ciudat cum s-a aprins foc si cum s-a dezvoltat focul in momentul ala. Atunci cand am vazut focul, am spus sa facem evacuare. S-a facut evacuare imediata si s-a iesit", a mai spus Castellano.

Cu privire la documentele de autorizare, acesta a explicat ca exista o procedura de avizare in curs.

"Nu are cum sa nu aiba avize, era aviz in procedura normala de a obtine autorizatie. Locatia are un proces de autorizare pentru ISU, pentru ca dupa ce s-a intamplat cu Colectiv s-au facut niste schimbari.

In momentul cand nu ai o locatie mica, ai o locatie destul de mare, de 5.000 de metri patrati, trebuie sa fie refacuta toate lucrarea, cu avizarea respectiva, cu aprobarea pana la sfarsitul 30 iunie 2017, pentru asta noi eram in regula pentru functionare", a aratat Castellano.

Citeste mai multe despre incendiul din Bamboo:

Incendiul din clubul Bamboo a fost stins complet abia astazi, dupa 57 de ore

Avocatul reprezentantilor clubului Bamboo sustine ca incendiul a fost pus - spune ca in interior erau 700 de oameni

Primaria Sectorului 2: Bamboo a fost amendat pentru ca nu avea autorizatie de functionare

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#patron Bamboo audiat, #patron Bamboo fumat, #patron Bamboo incendiu , #incendiu Bamboo