Incendiu in Club Colectiv: Cine este actionarul principal al Colectiv

Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 06:01
29398 citiri
Incendiu in Club Colectiv: Cine este actionarul principal al Colectiv
Foto: Arhiva Facebook/Alin Anastasescu

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv din Capitala, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert, este Alin Anastasescu.

Acesta mai are alti doi asociati. Alin Anastasescu detine 47%, Paul Catalin Gancea - 30% si Costin Mincu - 23%.

Pe pagina sa de Facebook, Alin Anastasescu mentioneaza ca este managing partner si co-fondator al clubului, iar pe contul Linkedin Alin Anastasescu precizeaza ca este absolvent al Facultatii de Arte, informeaza Mediafax.

Tragedie intr-un club din Bucuresti: zeci de morti si raniti - urmariti cele mai noi informatii despre acest subiect in format LIVE text pe Ziare.com

Tragedie intr-un club din Bucuresti: Apar primele informatii despre neregulile de la Colectiv

Din mai 2013, el este co-fondator si managing partner la Clubul Colectiv, iar din ianuarie 2011 este si producator la Cevadevis.ro., unde a realizat materiale de publicitate pentru branduri cunoscute si a mai organizat evenimente la firma Sasquatch pentru brandul Mountain Dew. Anastasescu a mai lucrat pentru compania Emagic Entertainment/Danube Event Services la organizarea unor concerte pe care renumite trupe internationale le-au sustinut in Romania.

Clubul Colectiv se afla pe strada Tabacarilor nr. 7 din Sectorul 4 al Capitalei si functioneaza intr-o hala din fosta fabrica "Pionierul". Vineri seara, clubul gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Intrarea la acest concert a fost libera, iar accesul in club s-a facut incepand cu ora 20:30.

Trupa Goodbye To Gravity care a concertat in clubul Colectiv este formata din cinci tineri, evenimentul fiind anuntat pe pagina de Facebook a localului drept "un show de lumini customizat, precum si de efecte pirotehnice".

Tragedie intr-un club din Bucuresti: Numere de telefon speciale pentru rudele victimelor

Tragedie intr-un club din Bucuresti: Ranitii au nevoie de ajutor. Unde se poate dona sange si cand - UPDATE

Potrivit paginii de Facebook a Goodbye To Gravity, trupa rock este formata din cinci membri: Andrei Galut - voce, Alex Pascu - bass, Vlad Telea - chitara, Mihai Alexandru - chitara si Bogdan Lavinius - tobe.

Pe pagina clubului Colectiv se preciza ca spectacolul va beneficia "de un show de lumini customizat, precum si de efecte pirotehnice si decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului".

Sambata seara, in club era programat sa aiba loc un concert sustinut de Cedry2K.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, nu au fost furnizate informatii oficiale privind starea de sanatate a celor cinci tineri componenti ai trupei.

In incendiul izbucnit in Clubul Colectiv au murit 27 de persoane. Alte aproximativ 200 de persoane au fost ranite, dintre care 162 au fost transportate cu ambulante la Spitalul Floreasca, Spitalul de Arsi, Spitalul Elias, Spitalul Militar, Spitalul Sfantul Pantelimon, Spitalul Judetean Ilfov, Spitalul Sfantul Ioan, Spitalul Bagdasar, Spitalul Municipal, Spitalul Coltea, Budimex si Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, iar ceilalti au mers singuri la unitati sanitare, fara a ramane internati.

Familiile tinerilor care au fost in club la momentul incendiului pot suna pentru a cere informatii despre numele victimelor si spitalele la care au fost duse la numerele de telefon 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 si 021/3122547.

Martori aflati in club au declarat pentru Mediafax ca incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stalp al cladirii aprinzandu-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan. Bucati din plafon, care era capitonat si el cu burete fonic, s-au desprins si au cazut peste oameni.

Potrivit celor aflati la spectacol, un agent de paza a luat un stingator de incendii, insa nu a apucat sa intervina inainte ca focul sa ajunga la tavan si sa se extinda cu repeziciune. In momentul cand tavanul a luat foc, persoanele din club au fost cuprinse de panica si s-au imbulzit spre iesire, creandu-se busculada, deoarece doar una dintre usile de la intrare s-a deschis de la inceputul incendiului. Ulterior, si cea de-a doua usa a fost deschisa, lumea a navalit afara, dar deja erau pe podea multe persoane care aveau arsuri sau se aflau in stop cardio-respirator.

Martorii au mai relatat ca un fum greu, innecacios, se adunase in club, acesta "iesind in valuri" pe usa de la intrare.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Alin Anastasescu patron Club Colectiv incendiu, #incendiu club Colectiv Bucuresti morti raniti , #incendiu club Colectiv