Clip in amintirea artistilor din trupa Goodbye To Gravity morti in #Colectiv (Video)

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 15:00
3635 citiri
Clip in amintirea artistilor din trupa Goodbye To Gravity morti in #Colectiv (Video)
Foto: Facebook/Goodbye To Gravity

La sfarsitul lunii octombrie se implineste un an de la tragedia din clubul Colectiv, in urma careia au murit 64 de oameni, printre care si aproape toti membrii trupei Goddbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica.

In memoria celor patru membri ai trupei Goodbye To Gravity care si-au pierdut viata in incendiu a fost lansata joi o melodie.

"La aproape un an de la ultima postare de pe aceasta pagina, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodata. Pe vremea aceasta, in 2015, formatia Goodbye to Gravity se pregatea sa lanseze noul disc, intitulat 'Mantras of War'.

Trupa avea foarte multe planuri: sa scoata cele mai ambitioase videoclipuri din cariera, sa ofere concerte exceptionale si sa plece intr-un lung turneu national, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar baietii voiau ca aceasta sa ajunga la cat mai multa lume", se arata pe pagina de Facebook a trupei Goodbye To Gravity.

Citeste si Melodie tribut pentru un chitarist mort in #Colectiv (Video)

In mesaj mai scrie ca in noaptea incendiului speranta s-a transformat in scrum si tot ceea ce a fost pregatit atunci pentru fani s-a pierdut.

"Este din nou octombrie, un an mai tarziu...Inca ii mai plangem pe cei pe care i-am pierdut si ne amintim de ei si de ceea ce au lasat in urma.

'Heed the Call' este o piesa care trebuia sa aiba o alta poveste. Videoclipul a fost initial filmat pentru a scoate in evidenta energia pura care alimenta concertele formatiei, precum si devotamentul pe care cei cinci muzicieni il aratau artei lor. Acum, atat melodia cat si clipul au o insemnatate mai adanca - ne amintesc de mostenirea nemuritoare a trupei si ne arata ca Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, in sufletele noastre", se mai arata pe pagina de Facebook.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Formula necâștigătoare a dreptei în cursa pentru Primăria Capitalei: ”Candidatul PSD pleacă cu prima șansă”
Formula necâștigătoare a dreptei în cursa pentru Primăria Capitalei: ”Candidatul PSD pleacă cu prima șansă”
O candidatură a Gabrielei Firea din partea PSD la Primăria București ar aduce, cel mai probabil, victoria PSD, având în vedere voturile împărțite între candidații de dreapta Nicușor Dan,...
Vor demisiona Ciolacu și Ciucă din fruntea PSD și PNL dacă pierd alegerile? Cum au răspuns cei doi lideri
Vor demisiona Ciolacu și Ciucă din fruntea PSD și PNL dacă pierd alegerile? Cum au răspuns cei doi lideri
Liderii coaliției PSD-PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au fost întrebați miercuri seară, 21 februarie, dacă vor demisiona de la şefia partidelor pe care le conduc în cazul în care...
#clip Goodbye To Gravity, #Goodbye To Gravity Colectiv, #incendiu club Colectiv , #incendiu club Colectiv