#Colectiv Cati raniti mai sunt internati in tara si in strainatate

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 16:54
1621 citiri
#Colectiv Cati raniti mai sunt internati in tara si in strainatate
Foto: Arhiva Ziare.com

Un numar de 37 de raniti in incendiul din Colectiv mai sunt internati joi in spitalele din tara si din strainatate, potrivit unui centralizator al Ministerului Sanatatii.

Ministerului Sanatatii informeaza ca, in spitalele din Bucuresti, mai sunt internate 15 victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care una in stare critica.

Premiera dupa #Colectiv: Vrei sa donezi sange? Acum te poti programa online

La Spitalul de Arsi se afla internat un pacient, la Spitalul Bagdasar Arseni - doi, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul Elias - doi pacienti, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgenta din Bucuresti - doi, iar la Spitalul CC Iliescu - un pacient.

"Pana in prezent au fost externate 65 de persoane care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara. Un numar de 39 de persoane au fost transferate in unitati sanitare din strainatate", precizeaza Ministerul Sanatatii.

Cum s-a produs tragedia din #Colectiv. Specialistii au realizat o simulare

In spitalele din strainatate mai sunt internati 22 de raniti in incendiul de la Colectiv, dintre care un cetatean german.

Astfel, in Austria sunt internate doua persoane in stare stabila, in Belgia sunt internate opt persoane in stare stabila, in Olanda - patru in stare stabila, in Germania - doua persoane internate in stare stabila, in Marea Britanie - patru persoane internate, toate in stare stabila, iar in Israel doua persoane internate in stare stabila.

#Colectiv: Ciolos merge la spital la ranitii din Bruxelles

Alti patru pacienti au fost externati si se afla in tratament in ambulatoriu, in spitalele din strainatate.

Numarul persoanelor decedate in incendiul de la Colectiv este de 62, dintre care 27 au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 11 dintre ranitii transferati in strainatate.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#raniti Colectiv internati, #raniti Colectiv internati spital, #raniti Colectiv colectiv , #incendiu club Colectiv