#Colectiv: Declaratii false la Floreasca? Corpul de control al lui Ciolos face cercetari

Joi, 05 Mai 2016, ora 16:25
3312 citiri
#Colectiv: Declaratii false la Floreasca? Corpul de control al lui Ciolos face cercetari
Foto: Ziare.com

Corpul de control al prim-ministrului anunta ca va analiza in continuare neconcordantele constatate cu privire la utilizarea Unitatii de Arsi Grav si "va sesiza organele de cercetare penala daca va avea indicii privind existenta unor declaratii false din partea reprezentantilor Spitalului Clinic Floreasca".

"Fata de informatiile comunicate in cadrul conferintei de presa din data de 4 mai a Ministerului Sanatatii, prezentam documentele emise de catre Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca in cadrul controlului Corpului de Control al Prim Ministrului cu privire la interventia de urgenta in urma tragediei de la clubul 'Colectiv', in ceea ce priveste functionarea si utilizarea efectiva a Unitatii de Arsi Grav din aceasta unitate", se arata intr-o postare a Corpului de control al premierului, citata de News.ro.

"Corpul de Control va analiza in continuare neconcordantele constatate cu privire la utilizarea Unitatii de Arsi Grav si va sesiza organele de cercetare penala daca va avea indicii privind existenta unor declaratii false din partea reprezentantilor Spitalului Clinic Floreasca", se mai arata in postare.

Dosarul #Colectiv, trimis in instanta - patronii clubului, acuzati de ucidere din culpa (Video)

Corpul de control ataseaza si documentul trimis de Spitalul Floreasca la elaborarea raportului privind interventia la incendiul de la Colectiv.

Corpul de control al prim-ministrului vrea sa depuna plangere penala impotriva Spitalului Floreasca acuzand un posibil fals in declaratii in legatura cu functionarea Sectiei de Arsi, au declarat joi pentru News.ro surse guvernamentale.

Corpul de control al premierului Dacian Ciolos a constatat inadvertente intre informatiile furnizate de unitatea medicala, la momentul elaborarii raportului privind actiunile in cazul incendiului de la Colectiv, in legatura cu functionarea Sectiei de Arsi si situatia de fapt, au relatat aceleasi surse.

Potrivit acestora, in plangerea penala impotriva Spitalului Floreasca ar urma sa se faca referire la infractiunea de fals in declaratii.

La momentul elaborarii raportului privind interventia in cazul incendiului de la Colectiv, au precizat sursele citate, Spitalul Floreasca ar fi trimis in scris urmatorul raspuns catre Corpul de control: "Unitatea s-a deschis si a facut 78 operatii, dintre care 67 cu victimele de la Colectiv au fost facute in unitatea moderna de arsi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#analiza Corpul de control Colectiv, #corpul de control al premierului Colectiv, #neconcordante Spitalul Floreasca Colectiv , #incendiu club Colectiv