#Colectiv IGSU spune ca punerea la dispozitie a conducerii ISU nu inseamna recunoasterea vinovatiei

Duminica, 06 Decembrie 2015, ora 20:26
1800 citiri
#Colectiv IGSU spune ca punerea la dispozitie a conducerii ISU nu inseamna recunoasterea vinovatiei
Foto: Arhiva Ziare.com

Punerea la dispozitie a conducerii ISU Bucuresti-Ilfov nu poate fi asociata cu recunoasterea vinovatiei, se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

"Punerea la dispozitie, dispusa in temeiul art. 82, lit. a din Legea nr. 80 din 1995 privind statutul cadrelor militare, nu poate fi asociata cu recunoasterea sau probarea vinovatiei, aceasta masura fiind luata pentru asigurarea obiectivitatii si corectitudinii verificarilor de catre institutiile abilitate, respectiv a credibilitatii si eficientei exercitarii actului de comanda la nivelul ISU Bucuresti-Ilfov, urmand ca la finalizarea cercetarilor penale sa se dispuna masuri conform competentelor", subliniaza IGSU.

#Colectiv: Tavanul s-a aprins ca o balta de benzina - marturiile unui supravietuitor

Potrivit sursei citate, punerea la dispozitie a conducerii ISU "Dealul Spirii" Bucuresti-Ilfov, in speta a colonelului Mihai-Mirel Guta, a locotenent-colonelului Orlando Catalin Schiopu si a locotenent-colonelului Giani Aldoiu s-a realizat in baza analizei solicitarii acestora, exprimata prin rapoartele personale scrise ale ofiterilor, intocmite in acest sens.

"Conducerea IGSU a analizat si dispus masurile necesare pentru eliminarea oricaror aspecte legate de eventuala afectare a eficientei actului managerial si asigurarea obiectivitatii anchetei in derulare. Totodata, facem precizarea ca celor trei ofiteri le-au fost aduse la cunostinta ordinele emise, fara a exista contestatii asupra actelor administrative intocmite potrivit competentelor legale", se mai arata in precizarea IGSU.

#Colectiv: Angajatii ISU care au verificat clubul raman dupa gratii

Mihai Guta, Orlando Schiopu si Giani Aldoiu au fost suspendati pe 25 noiembrie de la conducerea ISU Bucuresti, in urma unei decizii luate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si au fost audiati de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Marcel Ciolacu despre candidatul la Primăria Capitalei: "Vom lua o decizie împreună. Trebuie să terminăm cu era Nicușor Dan"
Marcel Ciolacu despre candidatul la Primăria Capitalei: "Vom lua o decizie împreună. Trebuie să terminăm cu era Nicușor Dan"
Aflat la Roma pentru o întâlnire a social democraților care urmează să desemneze astăzi candidatul pentru șefia Comisiei Europene, Marcel Ciolacu nu ignoră și luptele interne. Acesta a...
Cum a reacționat Diana Șoșoacă atunci când un carabinier i-a cerut să oprească live-ul
Cum a reacționat Diana Șoșoacă atunci când un carabinier i-a cerut să oprească live-ul
Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă este tot timpul pregătită să înregistreze cu telefonul ei și să facă un live. Așa s-a întâmplat și cu ocazia vizitei pe care Diana Șoșoacă a...
#ISU incendiu club Colectiv, #angajati ISU incendiu Colectiv, #incendiu club Colectiv , #incendiu club Colectiv
Comentarii