#Colectiv Iohannis: Nu vreau si nu pot sa uit ce s-a intamplat

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 12:06
2316 citiri
#Colectiv Iohannis: Nu vreau si nu pot sa uit ce s-a intamplat

Presedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri dimineata, la clubul Colectiv, la 40 de zile de la incendiul soldat cu 60 de morti.

Seful statului a aprins o lumanare si a precizat ca nu vrea si nu poate sa uite ce s-a intamplat in acea noapte.

Bilantul victimelor din #Colectiv ajunge la 60 de morti - un tanar de 19 ani a murit la Viena

#Colectiv: 40 de zile de la tragedie. Iohannis a mers la club si a aprins o lumanare

"Am fost in aceasta dimineata, din nou, la locul tragediei de la clubul ‪#Colectiv. S-au implinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau si nu pot sa uit ce s-a intamplat", a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Seful statului a precizat ca trebuie indreptat ceea ce nu functioneaza corect in societatea noastra, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie.

"Vreau in schimb ca, in anii ce vin, in paralel cu comemorarea victimelor si cu grija pentru supravietuitori si familiile lor, sa indreptam impreuna ceea ce nu functioneaza corect in societatea noastra, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Sa ne rugam cu totii pentru cei disparuti! Fie ca amintirea victimelor sa ramana vesnica in inimile noastre!", a mai scris Klaus Iohannis.

Miercuri se implinesc 40 de zile de la incendiul din clubul Colectiv, iar la locul tragediei va avea loc o slujba de pomenire a celor care si-au pierdut viata.

#Colectiv: Rudele unor tineri morti in spitale dau statul in judecata

Slujba va incepe la ora 12:00 si va fi oficiata de PS Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, impreuna cu un sobor de preoti si elevi ai Seminarului Teologic Ortodox Bucuresti.

Citeste si:
Dacian Cioloş, despre o eventuală revenire a USR PLUS în coaliție: ”Nu intenţionez să intru în guvern, nici ca ministru, nici ca vicepremier”
Dacian Cioloş, despre o eventuală revenire a USR PLUS în coaliție: ”Nu intenţionez să intru în guvern, nici ca ministru, nici ca vicepremier”
Liderul USR PLUS, Dacian Cioloş, a spus într-o întâlnire online cu membrii din diaspora, că nu vrea să devină ministru sau vicepremier dacă USR PLUS se va întoarce la guvernare, susţin...
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
În România sunt mulți oameni onești, civilizați, morali, cu dragoste de semeni și de națiune, cu educație solidă și cu studii serioase (indiferent nivelul lor), cu experiență de muncă...
Sursa: Ziare.com