Incendiu in Colectiv Basistul trupei Goodbye to Gravity a murit in Franta - bilantul sumbru a ajuns la 51 de morti

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 21:10
21111 citiri
Incendiu in Colectiv Basistul trupei Goodbye to Gravity a murit in Franta - bilantul sumbru a ajuns la 51 de morti
Foto: Ziare.com/Camelia Badea

Inca un pacient ranit in urma tragediei din clubul Colectiv a murit, miercuri seara. Bilantul negru ajunge astfel la 51 de morti in urma incendiului devastator de pe 30 octombrie.

Potrivit Realitatea TV, este vorba de Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity. In urma incendiului din clubul Colectiv, tanarul de 34 de ani, fiul Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Scrima, a fost internat, in stare grava, la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Miercuri, Alexandru Pascu a fost transportat cu o aeronava a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat intr-un spital din Franta. El a murit insa pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat inainte de ora 19.30.

Bilantul a inceput sa creasca dramatic inca de sambata, cand au murit noua dintre persoanele ranite, dintre care doua dupa ce au aterizat in Olanda, unde erau transferate pentru tratament.

Duminica au mai murit inca patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.

Si luni au murit doua persoane. Este vorba de jurnalista Teodora Matei, care se afla intr-o clinica din Israel, si Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

Incendiu in Colectiv: Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Bilantul negru urca la 46

Incendiu in Colectiv: Inca o victima a murit la Spitalul de Arsi. Bilantul tragediei a ajuns la 47 de morti

Incendiu in Colectiv: Tanarul care a murit luni seara era fotograful Liviu Zaharescu

Inca o victima a incendiului din Clubul Colectiv a murit, in noaptea de luni spre marti. Persoana care a decedat era tot dintre cele transferate, duminica noapte, in spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internata in Birmingham. O alta pacienta care se afla la Liverpool a murit marti seara. Miercuri seara, inca un tanar de 19 ani, care fusese transferat in Anglia, s-a stins din viata.

Incendiu in Colectiv: Un pacient din Marea Britanie a murit - Bilantul tragediei a ajuns la 48 de morti

Incendiu in Colectiv: Inca un pacient din Marea Britanie a murit - Bilantul negru a ajuns la 49 de morti

Incendiu in Colectiv: Cati raniti mai sunt in spitale si care e starea lor

Ministerul Sanatatii a anuntat, miercuri, ca in spitalele din Capitala mai sunt internate 71 dintre victimele incendiului din Colectiv, din care 17 in stare critica si grava.

Alti 36 de raniti in incendiul din Colectiv au fost transferati in unitati sanitare din strainatate, dintre care sase au murit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#51 morti colectiv, #victime colectiv morti , #incendiu club Colectiv