Incendiu in Colectiv Cine este Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity care s-a stins miercuri seara

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 22:02
10855 citiri
Incendiu in Colectiv Cine este Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity care s-a stins miercuri seara
Foto: Teodora Maftei (fotografa care s-a stins din viata in tragedia Colectiv)

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, ranit in incendiul din clubul Colectiv, a murit miercuri, la Paris.

Tanarul de 34 de ani, fiul Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Scrima, a fost internat, in stare grava, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa incendiul cumplit din 30 octombrie.

Incendiu in Colectiv Basistul trupei Goodbye to Gravity a murit in Franta - bilantul sumbru a ajuns la 51 de morti

Miercuri, Alexandru Pascu a fost transportat cu o aeronava a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat intr-un spital din Franta. El a murit insa pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat inainte de ora 19.30.

Familia lui Alexandru Pascu a vrut si saptamana trecuta sa il transfere intr-un spital din Germania, insa starea acestuia s-a inrautatit si exista riscul sa apara complicatii in timpul transportului.

A facut temperatura mare, iar medicii nu si-au dat acordul pentru a fi transferat.

Cosmar si strigat disperat: "Foc! Foc! Fugiti, oameni!"

Medicii i-au povestit mamei sale ca, in cursul diminetii de marti, tanarul a avut si un cosmar. Toti au fost luati prin surprindere, mai ales ca Alex ar fi scos un strigat disperat si ar fi spus "Foc! Foc! Fugiti, oameni!", potrivit gsp.ro.

"A deschis ochii si a inceput sa strige 'Foc! Foc! Fugiti, oameni!'. Am inteles ca nici medicii nu si-au putut explica aceasta intimplare, stiind ca pacientii aflati sub sedative puternice si morfina nu viseaza. Ana mi-a povestit totul in hohote de plans. Am simtit ca nu mai poate", a dezvaluit o persoana apropiata Anei Pascu pentru sursa mai sus-mentionata.

Patru din baietii de la Goodbye to Gravity s-au stins din viata. Chitaristii trupei Googbye to Gravity, Vlad Telea si Mihai Alexandru, au murit in 30 octombrie, la scurt timp dupa incendiul din clubul Colectiv.

Bateristul trupei, Bogdan Enache, s-a stins pe 8 noiembrie, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, se afla intr-un spital din orasul olandez Beverwijk.

Miercuri, bilantul celor care au murit in urma incendiului devastator de pe 30 octombrie a ajuns la 51.

Bilantul sumbru a inceput sa creasca dramatic inca de sambata, cand au murit noua dintre persoanele ranite, dintre care doua dupa ce au aterizat in Olanda, unde erau transferate pentru tratament.

Duminica au mai murit inca patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.

Si luni au murit doua persoane. Este vorba de jurnalista Teodora Matei, care se afla intr-o clinica din Israel, si Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

Incendiu in Colectiv: Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Bilantul negru urca la 46

Incendiu in Colectiv: Inca o victima a murit la Spitalul de Arsi. Bilantul tragediei a ajuns la 47 de morti

Incendiu in Colectiv: Tanarul care a murit luni seara era fotograful Liviu Zaharescu

Inca o victima a incendiului din Clubul Colectiv a murit, in noaptea de luni spre marti. Persoana care a decedat era tot dintre cele transferate, duminica noapte, in spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internata in Birmingham. O alta pacienta care se afla la Liverpool a murit marti seara. Miercuri seara, inca un tanar de 19 ani, care fusese transferat in Anglia, s-a stins din viata.

Incendiu in Colectiv: Un pacient din Marea Britanie a murit - Bilantul tragediei a ajuns la 48 de morti

Incendiu in Colectiv: Inca un pacient din Marea Britanie a murit - Bilantul negru a ajuns la 49 de morti

Incendiu in Colectiv: Cati raniti mai sunt in spitale si care e starea lor

Ministerul Sanatatii a anuntat, miercuri, ca in spitalele din Capitala mai sunt internate 71 dintre victimele incendiului din Colectiv, din care 17 in stare critica si grava.

Alti 36 de raniti in incendiul din Colectiv au fost transferati in unitati sanitare din strainatate, dintre care sase au murit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Alex Pascu Colectivm Alex Pascu murit, #bilant incendiu Colectiv , #incendiu club Colectiv