Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Povestea Ioanei Panculescu, victima 61 a tragediei din #Colectiv

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 07:16
13426 citiri
Povestea Ioanei Panculescu, victima 61 a tragediei din #Colectiv
Foto: Romania TV

Ioana Raluca Panculescu este victima cu numarul 61 a cumplitului incendiu din clubul Colectiv.

In varsta de 36 de ani, ea fusese internata la Spitalul Bagdasar Arseni dupa tragedia de la sfarsitul lunii octombrie. A fost transportata, la jumatatea lunii noiembrie, cu un avion militar, la o clinica din Germania.

De profesie psiholog, Ioana Raluca Panculescu isi pieduse ambii parinti in urma cu mai multi ani, relateaza B1 TV.

Bilantul tragediei de la #Colectiv creste la 61 de morti. O tanara internata in Germania a murit duminica

Pentru ca Goodbye to Gravity era una dintre formatiile sale preferate, a mers in clubul Colectiv pentru lansarea albumului "Mantras of War" cu mai multi prietenii.

Tanara era in stare foarte grava, avand arsuri pe o mare parte din corp si complicatii digestive. Cei care au vegheat-o, cat a fost in spital, au fost verii sai. Pentru ca familia sa poata sta alaturi de ea in Germania, a fost lansata pe retelele sociale o campanie de strangere de fonduri.

In memoriam #Colectiv - Sa nu ii uitam pe cei plecati dintre noi

In spitalele din strainatate mai sunt internati 27 de pacienti romani. Tarile in care au fost transferati ranitii din clubul Colectiv sunt Norvegia, Elvetia, Germania, Marea Britanie, Israel, Olanda, Austria si Franta.

#Colectiv: Rudele unor tineri morti in spitale dau statul in judecata

In spitalele din Capitala mai sunt internate 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel si Germania.

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii (MS), mai sunt internati in spitale din Capitala 23 de raniti, dintre care la Spitalul de Arsi sunt cinci pacienti, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - cinci, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul Elias - doi, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgenta Floreasca - trei si la Institutul "C.C. Iliescu" - un pacient.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. Alte 34 de persoane au murit in saptamanile ce au urmat, numarul victimelor ajungand la 61.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ioana Panculescu incendiu Colectiv, #victime incendiu Coelctiv, #bilant incendiu Colectiv , #incendiu club Colectiv