Incendiu in Colectiv Tobosarul Goodbye to Gravity a murit in drum spre Elvetia

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 18:15
8328 citiri
Incendiu in Colectiv Tobosarul Goodbye to Gravity a murit in drum spre Elvetia
Foto: Facebook/Goodbye to Gravity

Tobosarul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit duminica seara, dupa ce avionul care il transporta in Elvetia s-a intors la Bucuresti, pentru ca starea lui de sanatate se inrautatise pe drum.

Astfel, bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 45 de persoane.

Avionul care il transporta pe Bogdan Enache in Elvetia s-a intors la Bucuresti, intrucat starea acestuia de sanatate s-a inrautatit in timpul zborului, transmite Realitatea TV.

Aeronava echipata cu aparate medicale a decolat in jurul orei 16:00 de pe Aeroportul Otopeni si ar fi trebuit sa il transporte pe Bogdan Enache la o clinica din Elevetia.

Starea acestuia s-a inrautatit cand avionul militar se afla deasupra orasului Targu Jiu, iar medicii care il insoteau au inceput manevrele de resuscitare.

Cadrele medicale au decis sa intoarca din drum avionul, care a aterizat in urma cu putin timp pe Aeroportul Baneasa, insa a fost prea tarziu pentru tobosarul trupei, care s-a stins din viata.

Reprezentantii Spitalului de Arsi, unde fusese internat Bogdan Enache, au declarat ca acesta nu a raspuns la manevrele de resuscitare. Este al treilea membru al formatiei Goodbye to Gravity care moare in urma tragediei din Colectiv.

In urma cu doar o ora, reprezentantii Ministerului de Interne anuntau, intr-un comunicat de presa, ca Bogdan Enache se afla in drum spre Elvetia, unde era transportat cu un avion militar, o aeronava tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviatie.

Duminica, bilantul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 45 de morti, dupa ce alte patru victime au pierdut lupta cu ranile grave - doua la Spitalul Floreasca din Bucuresti, una la Spitalul de Arsi, iar ultima in timpul transferului spre Elvetia.

Peste 90 de raniti mai sunt internati inca in Capitala, aproximativ 36 fiind in stare critica sau grava, iar 57 stabili. Pana acum, 21 de pacienti au fost transportati in strainatate pentru tratament.

Incendiu in Colectiv: 21 dintre ranitii au fost transferati pana acum in cinci tari

In cursul zilei de duminica erau programate doua misiuni umanitare de transfer, spre Marea Britanie si Ungaria. Ambele au fost, insa, amanate. Cea spre Marea Britanie, pentru ca aeronava disponibila, Spartan, nu se incadreaza in normele Regatului, iar cea spre Ungaria, din cauza starii de sanatate a pacientilor.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Bogdan Enache murit, #tobosar trupa murit , #incendiu club Colectiv