Incendiu in Colectiv Un alt club isi inchide portile

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 16:53
2817 citiri
Incendiu in Colectiv Un alt club isi inchide portile
Foto: Facebook/Paparazzi

Localul "Paparazzi" din Bacau, unde se desfasurau periodic spectacole muzicale live, a anuntat, marti, ca isi suspenda activitatea, in contextul tragediei petrecute in clubul Colectiv din Capitala.

"Din respect si compasiune pentru victimele incendiului de la Bucuresti, anuntam suspendarea activitatii clubului pana vom asigura total siguranta clientilor nostri", se mentioneaza intr-un comunicat difuzat presei locale, citat de Agerpres.

Citeste toate stirile despre incendiul de la Colectiv

Mai multe localuri de acest gen au luat masuri similare.

Primul care a anuntat ca isi inchide afacerea a fost patronul clubului Expirat din Bucuresti. Andrei Sosa a transmis ca isi cere scuze pentru ca a pus in pericol viata a mii de oameni.

"Eu imi dau demisia. Expirat-ul din Bucuresti se inchide. De astazi nu mai pot sa-mi asum vieti. Sau poate pot. Om vedea. (...) Am terminat o facultate tehnica, as fi putut fi un bun inginer pentru patrie... M-am esuat in 'meseria' asta de carciumar. Mi-am asumat cunoasterea in amanunt a tuturor legilor.

Chiar daca eu ar fi trebuit, dupa calificarea mea sa vad cati amperi sunt in tabloul de sigurante si daca poate sa ia foc vreun cablu. Nici macar asta n-am facut suficient de bine. Am avut destule 'avarii' electrice in astia 14 ani. Si mult improvizatii...", a explicat tanarul, intr-un mesaj postat pe Facebook.

Un club celebru se inchide. Patron: Din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol! (Video)

La randul sau, patronul clubului Rockstadt din Brasov a anuntat ca va suspenda temporar activitatea pana cand conditiile de siguranta vor intruni standardele europene.

Incendiu in Colectiv Un club din tara anunta ca se inchide: Avem acelasi tip de burete pe pereti

O decizie similara a fost luata si din partea barului La Baza din Iasi. Reprezentantii localului au spus ca acesta "nu este certificat cu risc minim de incendiu" si nu are autorizatie de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Incendiu in Colectiv Se inchid cluburi pe banda rulanta: Am fost ignoranti si iresponsabili. Am avut noroc

Similar, reprezentantii clubului Hangover din Bucuresti au anuntat ca vor inchide localul, insa au cerut Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta sa aduca lamuriri privind toate dotarile necesare pentru prevenirea situatiilor de urgenta.

"Desi Hangover Club este dotat cu extinctoare (lemn, metal), hidrant interior, doua iesiri, ventilator de evacuare fum separat de instalatia de ventilatie, a facut astazi (luni - n.red.) o solicitare oficiala catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta cu numarul de inregistrare 5420794 din data de 2.11.2015 in vederea clarificarii informatiilor privind toate dotarile necesare pentru prevenirea situatiilor de urgenta.

Pana la obtinerea raspunsului in scris din partea IGSU si alinierea la normele si standardele prezente si viitoare pentru prevenirea situatiilor de urgenta, Hangover Club isi suspenda activitatea", se arata pe pagina de Facebook Hangover Club.

Incendiu in Colectiv Un alt club din Bucuresti se inchide - ce solicitare a facut catre ISU

Insa alte localuri au ales sa mearga mai departe, unul dintre ele fiind Club A din Capitala.

"Club A, in cei 46 de ani de existenta, a fost mereu deschis celor ce veneau sa-si exprime bucuria. Sau revolta. Sau sa-si inece amarul. Si asta facem si acum si vom face si in continuare. Poate ca am fi avut o imagine mai buna daca va anuntam ca inchidem portile din solidaritate sau din cine stie ce alte motive. Dar am preferat sa existam, in continuare, pentru cei ce au nevoie de noi.

Club A este deschis sapte zile din sapte, nu doar in noptile in care 'se fac bani'. Si suntem aici si pentru cei bucurosi, si pentru cei revoltati, si pentru cei tristi. Si vom fi aici cat timp veti avea nevoie de noi, si la bine, si la rau", se arata pe pagina de Facebook a localului.

Incendiu in Colectiv Club din Bucuresti, mesaj catre clienti: Am preferat sa existam pentru cei ce au nevoie de noi

Marti dimineata a decedat o tanara de 27 de ani, care era internata la Spitalul Pantelimon, astfel ca numarul mortilor in tragedia din Club Colectiv a ajuns la 32. Mai mult, peste 130 de raniti sunt in continuare internati in mai multe spitale din Capitala, din care in jur de 90 fiind in stare critica sau grava.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#club paparazii inchis incendiu colectiv, #cluburi inchise, #club paparazzi inchis , #incendiu club Colectiv