Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Incendiu in Colectiv Unul dintre patronii firmei de la care erau artificiile din club, retinut

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 21:10
3153 citiri
Incendiu in Colectiv Unul dintre patronii firmei de la care erau artificiile din club, retinut
Foto: Arhiva Ziare.com

Cristian Nita, unul dintre patronii firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, a fost retinut de procurori.

Nita a fost dus vineri dupa-amiaza la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in urma perchezitiilor facute la locuinta acestuia si la sediul societatii. Sotia sa, Daniela Nita, actionarul majoritar al firmei, este audiata la PICCJ.

Incendiu in Colectiv Cristian Popescu Piedone, urmarit penal

Incendiu in Colectiv Un angajat al firmei de la care erau artificiile, retinut

In cazul celor doi patroni ai firmei exista suspiciuni ca au distrus documente referitoare la contracte incheiate de societate, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Anterior, vineri seara, a mai fost retinut un angajat al firmei care a furnizat artificiile, in dosarul instrumentat de PICCJ privind incendiul din clubul Colectiv in care si-au pierdut viata 32 de persoane si aproximativ 200 au fost ranite.

Procurorii au audiat, in aceasta saptamana, 147 de persoane, martori si persoane care au fost ranite in incendiul din clubul Colectiv, iar vineri s-au facut sapte perchezitii in Bucuresti si judetul Giurgiu.

Incendiu in Colectiv: Unul dintre patroni, dus la audieri. Si Piedone este asteptat la DNA

Incendiu in Colectiv: De ce au fost arestati patronii clubului - motivarea judecatorilor

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca procurorii Parchetului instantei supreme au facut perchezitii la sediul Golden Ideas Fireworks Artists din Bucuresti, la un punct de lucru/depozit din comuna Bucsani, judetul Giurgiu, la locuintele celor doi patroni ai firmei, Daniela Ioana Nita si Cristian Mihai Nita, si la locuintele altor trei persoane, Florin Alexandru Bescu, Adriana Moise si Andreea Sirbu, toate din Bucuresti.

Golden Ideas Fireworks Artists din Bucuresti este firma care a asigurat artificiile pentru spectacolul pirotehnic din clubul Colectiv, care a dus la declansarea incendiului din local.

Incendiu in Colectiv DNA incepe urmarirea penala cu tinta ISU si Primaria Sector 4

Conform datelor de la Registrul Comertului, Daniela Ioana Nita, in varsta de 38 de ani, este actionarul majoritar al firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cu 80% din actiuni, in timp ce Cristian Mihai Nita, in varsta de 31 de ani, are 20% din actiuni.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#incendiu club Colectiv, #patron firma artificii retinut, #Cristian Popescu Piedone urmarit penal , #incendiu club Colectiv