Incendiu in Colectiv Zgonea: Memoria tinerilor morti nu are nevoie de monumente, ci de dreptate! (Video)

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 00:32
4948 citiri
Incendiu in Colectiv Zgonea: Memoria tinerilor morti nu are nevoie de monumente, ci de dreptate! (Video)
Foto: Facebook/Valeriu Zgonea

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se declara solidar cu protestatarii din Bucuresti si din tara, afirmand ca ii intelege pe oamenii care au iesit in strada.

Citeste toate stirile despre incendiul din Colectiv

"Ii inteleg pe oamenii care au iesit in seara aceasta in strada. Le inteleg furia. Cred ca a venit momentul ca intreaga clasa politica sa inteleaga ca nu mai merge cu jumatati de masura.

De data aceasta, trebuie sa se mearga pana la capat. Trebuie ca societatea sa stie exact cine si de ce se face vinovat pentru moartea acelor tineri nevinovati", scrie Valeriu Zgonea pe Facebook.

Incendiu in Colectiv Romania, in strada. "Victor, Viorele mergi dupa zabrele"

Incendiu in Colectiv Mii de oameni au iesit in strada in toata tara: "Romania, deschide ochii"

Incendiu in Colectiv Ce scrie presa straina despre protestele de la Bucuresti

El afirma ca legile nu mai trebuie acoperite de coruptie si spagi si precizeaza ca este nevoie sa se afle adevarul si toti cei care se fac vinovati de aceasta tragedie sa plateasca.

"Regulile nu mai trebuie aplicate discretionar. Legile nu mai trebuie acoperite de coruptie si spagi. Aplicarea corecta a legilor poate salva vieti. La fel cum nerespectarea lor a omorat oameni. Este nevoie sa se afle adevarul si toti cei care se fac vinovati de aceasta tragedie sa plateasca, indiferent ce functii sau responsabilitati au", mai scrie Zgonea.

Incendiu in Colectiv Iohannis, despre proteste: Politicienii nu pot ignora acest sentiment de revolta

El incheie afirmand ca "Memoria tinerilor morti in "Colectiv" nu are nevoie de monumente, ci de dreptate!"

Si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca este impresionat de protestele care au loc marti seara in cadrul carora romanii cer demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si al Guvernului, in urma tragediei de la Clubul Colectiv.

"Sunt impresionat de manifestarile din aceasta seara. Este o miscare de strada, care vine din dorinta oamenilor de a le fi respectate conditia si demnitatea. Am inteles ca se cere si se asteapta, pe buna dreptate, ca cineva sa-si asume raspunderea politica. Urmatorul pas trebuie sa fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revolta", a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Mii de oameni au iesit, marti seara, in strada in Bucuresti si in mai multe orase din tara cerand demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, precum si a Guvernului, in urma tragediei din Clubul Colectiv in care si-au pierdut viata 32 de persoane si peste 200 au fost ranite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#incendiu club Colectiv, #proteste club Colectiv, #demisii club Colectiv , #incendiu club Colectiv