Presedintele Iohannis ar fi fost filmat la schi, la o zi dupa tragedia de la Matei Bals. PSD: Este perfect paralel cu viata semenilor sai

Sambata, 30 Ianuarie 2021, ora 16:44
6999 citiri
Presedintele Iohannis ar fi fost filmat la schi, la o zi dupa tragedia de la Matei Bals. PSD: Este perfect paralel cu viata semenilor sai
Klaus Iohannis, presedintele Romaniei

O filmare care a fost difuzata de Antena 3 il arata pe Klaus Iohannis pe partia de schi din Paltinis, la o zi dupa tragedia de la Matei Bals, unde au decedat sase persoane.

Cameraman: Cum e la schi, domnule presedinte?

Klaus Iohannis: Buna ziua. E foarte bine. Va invit sa veniti

Cameraman: Cum e zapada la Paltinis?

Klaus Iohannis: Astazi e destul de bine. Va doresc o zi frumoasa!, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu presedintele.

PSD il critica pe presedintele Klaus Iohannis si sustine ca seful statului este "solidar" cu victimele de la "Matei Bals" si familiile lor "de pe partia de schi".

"Bilantul tragediei de la 'Matei Bals' creste, din pacate, iar presedintele Iohannis este solidar cu victimele si familiile lor de pe partia de schi! Cei 6 ani de mandat ne arata, de fapt, cum schiorul prezidential tot face slalom printre promisiuni cu 'reforma' in Sanatate, Educatie sau Administratie Publica si 'urmareste cu ingrijorare' dramele romanilor cateva minute, ocazional, prin declaratii televizate. In rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viata semenilor sai precum schiurile sale ultimul racnet, in timpul ultimei coborari, la Paltinis!", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Presedintele Klaus Iohannis a mers, vineri, la Institutul "Matei Bals", dupa incendiul care a avut loc la unitatea spitaliceasca.

"O zi foarte trista astazi, cu tragedia care s-a intamplat aici in aceasta dimineata. Ce pot sa spun este ca imi pare foarte rau. Transmit condoleante familiilor indoliate, iar celor care au fost aici in saloane le doresc insanatosire grabnica", a spus seful statului la Institutul "Matei Bals".

De asemenea, Iohannis a subliniat ca este nevoie de o reforma a sistemului sanitar.

Sase oameni au murit in urma incendiului de la Institutul "Matei Bals" si 53 au fost transferati catre alte spitale.

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza Pfizer-BioNTech anti-COVID si se simte bine

#Klaus Iohannis, #Presedintele Romaniei, #Paltinis, #schi, #incendiu matei bals , #Incendiu Matei Bals