Liderii AUR anunta proteste de amploare la ora 17.00, in fata Ministerului Sanatatii: "Voiculescu si Arafat au timp pana atunci sa-si dea demisiile"

Sambata, 30 Ianuarie 2021, ora 10:33

   

Liderii AUR anunta proteste de amploare la ora 17.00, in fata Ministerului Sanatatii: "Voiculescu si Arafat au timp pana atunci sa-si dea demisiile"
Un protest va avea loc sambata in fata Ministerului Sanatatii, anuntat de liderii AUR. Acestia cer demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu si pe cea a sefului DSU, Raed Arafat.

Demisiile sunt cerute de liderul formatiunii politice, George Simion si sunt legate de tragedia produsa vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, unde cinci persoane si-au pierdut viata in urma incendiului de la Pavilionul 5 COVID.

"Au timp sa isi dea demisia pana maine la 5. Daca maine la ora 5 nu vedem demisiile, o sa fim in fata Ministerului Sanatatii. Nu este posibil asa ceva, dublul standard folosit de dl Voiculescu, cand era in opozitie cerea demisii, e ministrul Sanatatii totusi.

Nu se poate ca Arafat sa treaca prin toate incendiile Colectiv, Maternitatea Giulesti, Piatra Neamt, Matei Bals, plus accidentul din Muntii Apuseni si sa fie nemuritor si rece. Nu se poate ca noi poporul roman sa fim umiliti in asemenea hal. Daca era un Guvern de alta coloratura politica, Klaus Iohannis asta facea, cerea demisii, dar este Guvernul sau.

Nu glumim, am luat 10% din voturi, e timpul sa terminam cu acest sistem nenorocit", a declarat George Simion.Sistemul nu vrea sa demita pe nimeni. Televiziunile nu ne mai cheama acum ca noi chemam oamenii la protest (sambata la 17:00- Ministerul Sanatatii).
Sistemul acesta nenorocit trebuie sa cada!

Posted by George Simion on Friday, January 29, 2021


Si senatoarea Diana Sosoaca a intarit ideea liderului AUR de a protesta in fata Ministerului Sanatatii.

Posted by Diana Iovanovici-Sosoaca on Friday, January 29, 2021


Citeste si:

Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5802 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Comentariu inadecvat
tarfrad
rank 5
Ha, ha, ha!
NU BĂGAȚI IN SEAMĂ ANIMALELE!!!

Nu contează că e iarnă și nu are iarbă proaspătă...
Nu contează că au sau nu fan in iesle...
Nu contează că NU știu decat să muște, să dea cu copita sau să scuipe in jur...

Sunt DOAR animale... la grajd cu ele, sau... la ZOO!!!

Marș Bizon la ZOO!!! Să te radă copiii și să-ți arunce cate un pufarin ca să nu mori de foame... Ha, ha, ha!
Chifteluta
rank 5
!
8 ore de live conducand autoturismul? WOW! Asta chiar că-i bolnavă grav!
DAN-795
rank 5
NU MAI VREM SI ALTE ...lipitori care asociaza revendicari
politice la tragedii nationale ...dati-le tractoare sa faca agricultua si buldozere pentru autostrazi...la drku cu trantori ce se vor stapani peste bucate ori...plece unde a intarcat drku copiii , trebuie macar ca sa -i doreasca cineva altfel, sunt asteptati de Dragnea , acolo unde te limpezesti la minte si
ai si tu
MESERIA TA !
Menumorut
rank 5
Daca imping ca la Iasi, sa puna jandarmii bulanele
pe ei !
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
tarfrad
rank 5
WOW...!!!
Va fi plin de cei care i-au votat din diaspora și de tziganii HAuriști din țară...

Vă dați seama ce show va face Șoșonica HAurita...!
Abia aștept să rad de Șobolănica, episodul următor: in piață... dar nu la cumpărături!!!
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
niculaeda
rank 5
bagati
armata peste ei , e pandemie cine n'are masca si nu pastreaza distanta sociala de 2 metri , in duba ! 😫
DAN-795
rank 5
DRAGI SOSOCISTI ! DACA ati fost poftiti in fata la
guvern de tv Ghita , astia nu au nimic cu romanii ei vor sa-l spele pe Ghita Fugarul si cel mai bine veti fi primiti de minoritatea tziganeasca in mahalaua lor , ei fiind de fapt cei ce v-au ales ...

Noi, suntem prea saraci si riscati sa ardeti ca toti acei nenorociti care au ars de vii , mafia tziganeasca va ajuta , altfel riscati sa bociti pe slagare de
A Paunescu , cel care a murrit putred de bogat , dupa ce a bagat in pamant o familie de romani ...
DUTTY
rank 5
Gandire de comunist batran a la tovarasul Nicu!!!
De la tine tovarase nici nu ma asteptam la altceva!!!!
gebeleizishelios
rank 2
Apel către cetățenii României
Cine este de acord cu acest APEL il distribuie in toată țara, acest apel la NORMALIZAREA VIEȚII... A fost trimis și la autorități... Este cea mai pașnică manifestare de trezire, evidențierea faptului că NU pot face ei ce vor cu noi....Că suntem aici și ne pasă de viața noastră!
In această perioadă de criză sistemică la nivel global, cand, in mai toate democrațiile lumii, sub pretextul "siguranței colective", atacul asupra libertăților individuale este fără precedent, considerăm că este de datoria noastră să lansăm un apel către toți romanii de bună credință.
Evoluțiile de pană acum arată că lupta impotriva epidemiei Covid-19 a devenit un alibi pentru incălcarea drepturilor inalienabile ale cetățenilor, precum și pentru restricționarea nejustificată și disproporționată a libertăților lor fundamentale, inclusiv exercitarea libertății religioase, de expresie și de mișcare.
Nu negăm in nici un fel existența noului virus, insă credem că măsurile luate pentru combaterea acestei epidemii au fost in mare parte arbitrare și/sau abuzive și au produs numeroase efecte colaterale negative atat pentru economia romanească, cat și pentru sănătatea multora dintre concetățenii noștri. Sănătatea publică nu trebuie și nu poate fi invocată ca argument pentru incălcarea drepturilor a milioane de romani, și nici pentru distrugerea economiei și a țesăturii sociale a Romaniei.
Pe zi ce trece, in intreaga lume apar indoieli tot mai mari cu privire la contagiozitatea, pericolul și rezistența acestui virus. Tot mai multe voci cu autoritate din lumea științei și medicinei internaționale confirmă faptul că isteria mediatică in legătură cu Covid-19 este nejustificată. Avem motive să credem, pe baza datelor oficiale privind incidența bolii in raport cu numărul de decese, că această pandemie este in fapt instrumentalizată pentru a impune, pe termen lung, forme inacceptabile de control social și de ingrădire a drepturilor și libertăților democratice.
Considerăm, de asemenea, că, in numeroase cazuri, măsurile de izolare adoptate au precipitat o criză profundă care a distrus deja sectoare intregi ale economiei. Acest fapt are repercusiuni sociale și politice grave. Guvernul și Parlamentul Romaniei, precum și toți actorii responsabili au datoria să oprească aceste forme de inginerie socială, luand măsuri pentru a proteja cetățenii pe care ii reprezintă și in interesul cărora sunt obligați să acționeze. La fel, este de datoria acestora să ajute familia, celula societății, nepenalizandu-i și nediscriminandu-i pe cei slabi și varstnici, inclusiv prin despărțirea dureroasă de cei dragi.
https://burebista2012.blogspot.com/2021/01/apel-catre-romani.html
Chifteluta
rank 5
!
Dar tu ti-ai luat tratamentul? Sau nu mai crezi nici in medicamente?
Comentariu inadecvat
niculaeda
rank 5
ghebelea
- ghebelea du-te si fa apelu' bocancilor ! 😫
tarfrad
rank 5
NU luați în seamă comentariile sub nick-ul gebeleizishelios !
Acest personaj a decedat de multă vreme... iar comentariile sunt postate de diverși adepți ruși, fără coloană vertebrală, cu acces la contul de pe ziare.com, care nu pot conversa in limba romană sau riposta la un eventual reply, capabili doar să transpună la tastatură textele primite de la Kremlin!

RIP gebeleizishelios!!!
Comentariu inadecvat
niculaeda
rank 5
@gebeleizishelios Rank user: x3 30.01.2021, 10:45
- in ce calitate apelezi cetatzenii romaniei cotoarba !? 😫
oranghutan
rank 5
Domne, io zic c-o să se strâgă
aproape 50 de insi.
Gloată mare, domne ...
DUTTY
rank 5
Dar TU tovarase Niciolae in ce calitate te bagi in
Seama ca musca ....stii Tu unde!!!!
Sau voua fostilor activisti de partid va este permis orice!!!
DAN-795
rank 5
IZGONITI ACESTE CAPUSE ! care nu produc decat paguba si dezordine
si , iata ca le-a trecut prin cap ca acum este un prilej de a se catara pe o putere , care in mintea unora trebuie sa acceada la drepturi speciale si privilegii moka , venite direct din lumea subtedana guvernata excusiv de under ground , cine sunt si ce ar putea ca sa ne spuna acesti NIMENI ADUSI DE O FURTUNA ?

Nu ne este dor ca sa mai auzim aceeasi voce criminala rostita in racnet de Sosoaca care , nu este decat un bubuit de toba colosala , pe care o puteam auzi la executiile unor fanatici islamisti , ce amenintau omenirea cu executii prin decapitare ...
magog
rank 2
Simioane nu cadea în plasa unui manipulator!
Contestatiile trebuie facute la guvern si Parlament, deoarece acestia au permis nelegiuirile ce tin de hotie generalizata!
Ministrul actual abia acum are toate motivele sa schimbe legislatia si mafia ce este generalizata de la cap la coada!
Romania trebuie sa aiba o politica de sanatate in favoarea populatiei, iar cei ce lucreaza la stat si au si cabinete medicale private, trebuiesc da-ti afara din sistemul de stat.
Exemplu major in cazul de la Bals este chiar fostul director Strainu Cercel, ce are nu o activitate medicala, doar una mafiota, ce stapineste tot sistemul medical romanesc!
Problema care se pune este ca actualul guvern nu se defineste altfel decit fostele guverne din ultimii 30 de ani, ce au la baza minciuna si hotia!
Pisicutul prim citu este unul dintre mincinosi, la fel ca si partidul PNL+PDL, care alaturi de PSD si UDMR au stat la saracirea si distrugerea natiunii si tarii noastre!
Eu nu vad o iesire din acest haos, avind in veddere actuala clasa politica si mafiile ce controleaza Justitia, Serviciile si Politia, ce au primit cele mai mare cadouri economice, ca sa-si duca la bun sfirsit jaful pornit de FSN, ce a facut din poporul roman, cel mai mare sclv al Europei!
In ceea ce il priveste pe Arafat, a facut pentru Romania ce nu a facut nici o gasca politica ce a avut puterea economica in miini!
Marius54321
rank 5
De cand au dat-o afara din platoul latrinei 3......
.... acum vreo 3 zile nu s-a mai auzit nimic in media de sosocisme. Acum se baga iarasi in fata, poate, poate... Vorba bancului..... si eu, si eu!!!!

O dereglata mintal sau o impostoare calculata. Inclin spre prima varianta!
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
tarfrad
rank 5
Ha, ha, ha!
Oare mai are cineva dubii asupra intențiilor Partidului Sovietic Democrat in urma acestui comentariu...?
Ina18
rank 5
"Liderii AUR"-un fenomen sinistru
de care nu vom scapa usor .
Si la care a pus umarul dragutul de BOR.
Dar,intr-un fel,noi toti ,prin neparticipare ,prin tacere,prin retragere scarbita in banca noastra de elevi care nu prea invatam din istorie.
O constatare care este de domeniul evidentei:politicienii nu vin de pe alte planete,sunt parte din noi,sunt o medie a noastra.
Si nu este un motiv de mandrie.
In privinta ultimatului dat pana la ora 17:oo,nu este mai mult decat un behait,probabil ca nu vor fi multi participanti dar vor face scandal cat incape.
N-au ambitie daca nu scot si sabiile si-si dau si poalele peste cap.
Ca sa nu se dezminta.
Alexandruu7
rank 1
Ce aveti in cap??
Domnule au ars de vii oameni , dumneata esti sanatos ? Sau sustii ca este normal sa mori in spital ars de viu ??
tarfrad
rank 5
Ha, ha, ha!
Oare mai are cineva dubii asupra intențiilor Partidului Sovietic Democrat in urma acestui comentariu absurd...?
Elbar
rank 5
Tu esti un vinovat ca au ars oameni de vi...
Susti permanent jdioti , acum sunt Hauristi cu Sosoanca si totodata Pis-disti , primicu 30 % acum 4 ani Pis-disti cu 45%!
albenezul de Gorj urmat de Puscariasul Drakne + Viorica 3,14 iar acum Haur va tine cu CIRC Manelist Ziganesc!
Vi tu cu "au ars oameni"!! dar de ce ard?
Unde sunt cele 8 spitale Regionale facute de PIS-disti pensuli???
Alexandruu7
rank 1
O sa ardem de vii ca asa ii place satanei
Asta este ce le place lor sa apara sa dea interviuri cand arde lumea in spitale , am impresia ca populatia a inebunit si nu constientizeaza ce inseamna sa arzi de viu !!! Cum este posibil sa arzi de viu in spital??? Nu odata , nu de doua ora , este a treia oara cand ia oameni foc de vii in spitale , astea nu sunt coincidente , astia sunt satanistii , nu au copiii , nu au credinta , ei pornesc aceste incendii si ne omoara arsi de vii
tarfrad
rank 5
Ha, ha, ha!
Oare mai are cineva dubii asupra intențiilor Partidului Sovietic Democrat in urma acestui comentariu... arzător?
Tot-la-vale
rank 4
Demisia CRIMINALILOR
Voiculescu si Aeah^t trebuie OBLIGATI sa demisioneze. Postacii pupincuristi de pe Ziare.com sunt doar niste jalnici complici ai crimelor din Santate (=Exterminare), securisti sau pui de securisti.
niculaeda
rank 5
@Tont-la-vale se pravale 13:12
"crimelor din Santate"

" si Aeah^t"
DUTTY
rank 5
Zatcotoarbacomunista!!!!
.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor