Colegiul Medicilor s-a autosesizat in urma incendiului de la "Matei Bals" si exprima "toate regretele dupa tragedia produsa"

Vineri, 29 Ianuarie 2021, ora 09:52
1416 citiri
Colegiul Medicilor s-a autosesizat in urma incendiului de la "Matei Bals" si exprima "toate regretele dupa tragedia produsa"

Colegiul Medicilor s-a autosesizat dupa incendiul de la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals" din Bucuresti.

"Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) isi exprima toate regretele dupa tragedia produsa in aceasta dimineata la Institutul National de Boli Infectioase "Prof. dr. Matei Bals". Gandurile noastre merg catre persoanele care si-au pierdut viata in incendiu si transmitem condoleante rudelor acestora si compasiunea noastra fata de cei afectati.

Avand in vedere ca incendiul a izbucnit intr-un spital de pe raza municipiului Bucuresti, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a autosesizat si va demara o verificare in acest sens", se arata intr-un comunicat de presa al Colegiului.

Patru persoane au decedat vineri dimineata in incendiul de la Institutul "Matei Bals" din Capitala.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata la un pavilion al Spitalului ''Matei Bals'' din Capitala, fiind declansat planul ''rosu''.

Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de cladire.

Potrivit ISUBIF, in cladire erau aproximativ 100 de persoane.

Raed Arafat, reactie nervoasa dupa incendiul de la Matei Bals

Raed Arafat a avut o izbucnire nervoasa la Spitalul Matei Bals, unde a avut loc incendiul, cand a fost intrebat cum este posibil ca dupa tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt sa se intample inca una asemanatoare.

"Este revolta in capul dumneavoastra", i-a spus el jurnalistului care l-a intrebat cum s-au derulat controalele in spitale care fusesera anuntate.

"Daca ati venit sa urlati la noi, aici interventia v-am explicat. Urlati dumneavoastra. Este revolta in capul dumneavoastra. Pana vedem care este situatia...

Lasati situatia pana o sa vina pompierii sa va spuna care e motivul. V-am dat toate detaliile", a strigat nervos Raed Arafat.

Mai puteti citi:

Incendiu de proportii la Spitalul Matei Bals din Capitala: Patru persoane au murit. Pacientii au fost evacuati si a fost declansat planul rosu

Incendiu la Matei Bals. Beatrice Mahler, de la Institutul Marius Nasta: "Putem primi 36 de pacienti. Personalul medical s-a mobilizat si a venit de acasa"

Incendiu la Matei Bals. Cate tragedii s-au produs in spitalele din Romania, in ultimi 10 ani

Citeste si:
La un pas de catastrofă: Roțile unui autocar cu 60 de pasageri au luat foc din cauza asfaltului încins
La un pas de catastrofă: Roțile unui autocar cu 60 de pasageri au luat foc din cauza asfaltului încins
Din cauza temperaturilor ridicate care au încins asfaltul unui autocar aflat în proximitatea Vămii Albița i-au luat roțile foc. Autocarul efectua o cursă Oradea-Chișinău. Incendiul a...
Incendiu la Muntele Athos. Pompierii localizează flăcările din zona Capului Arapis
Incendiu la Muntele Athos. Pompierii localizează flăcările din zona Capului Arapis
Un incendiu de vegetație a izbucnit în zona Capului Arapis de pe Muntele Athos, însă pompierii au reușit să izoleze zona, luptându-se pentru a aduce focul sub control complet. La fața...