Incendiul din Bragadiru. Pompierii inca mai sunt la fata locului pregatiti cu cinci autospeciale de stingere

Vineri, 31 Iulie 2020, ora 11:58
1949 citiri
Incendiul din Bragadiru. Pompierii inca mai sunt la fata locului pregatiti cu cinci autospeciale de stingere
Foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

Pompierii sunt si vineri la fabrica de orez din Bragadiru, distrusa, vineri, de un incendiu violent. Cinci autospeciale de stingere sunt pregatite pentru a interveni in orice moment.

"In acest moment, la locul interventiei actionam cu un utilaj pentru indepartarea elementelor de constructie distruse de incendiu si cinci autospeciale de stingere, pentru verificarea si stingerea eventualelor focare. De asemenea, situatia a fost monitorizata pe tot parcursul noptii, dispozitivul fiind redimensionat in mod progresiv", a transmis ISU Bucuresti-Ilfov.

Pe pagina de Facebook a institutiei a fost postat un mesaj conform caruia, "cea mai dificila provocare pentru comandantul interventiei a fost reprezentata de identificarea unei solutii rapide pentru protejarea celor doua silozuri cu cereale, unde exista un pericol iminent de explozie.

Este cunoscut faptul ca incendiile la silozuri pot genera explozii, in anumite conditii favorizante, determinate de amestecul de gaze si alti factori".

Incendiul i-a pus la grea incercare pe pompieri

Isu mai precizeaza ca incendiul produs joi in localitatea Bragadiru i-a pus la grea incercare pe toti pompierii aflati in dispozitivul de interventie. Pe langa temperatura atmosferica ridicata, au avut de infruntat si caldura extrem de ridicata degajata de la materialele cuprinse de flacari.

" A fost un efort sustinut din partea tuturor celor prezenti la interventie, prin care s-a reusit localizarea rapida a incendiului.

Multumim colegilor nostri pentru modul in care au reusit sa gestioneze acest incendiu de mare amploare.

Curajul, implicarea si priceperea lor au fost din nou definitorii, fapt care ne face sa ne simtim ca o adevarata echipa", a mai transmis ISU.

UPDATE FOTO/ VIDEO Incendiu urias langa Bucuresti: arde fabrica de orez de la Bragadiru. Interventia pompierilor este condusa de seful ISU

VIDEO Incendiu Bragadiru. Purtatorul de cuvant ISU Bucuresti: "Se poate crea un amestec exploziv"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Explozii puternice pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii au staționate elicoptere de atac VIDEO
Explozii puternice pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii au staționate elicoptere de atac VIDEO
Explozii puternice și un incendiu au avut loc miercuri dimineață, 17 aprilie, în orașul Djankoi din peninsula Crimeea anexată de ruși, relatează Kiev Independent. Potrivit unor canale...
Incendiu puternic în capitala Danemarcei. O clădire emblematică a fost cuprinsă de flăcări uriașe VIDEO
Incendiu puternic în capitala Danemarcei. O clădire emblematică a fost cuprinsă de flăcări uriașe VIDEO
Un incendiu puternic a izbucnit marți, 16 aprilie, în centrul vechi din Copenhaga, capitala Danemarcei, relatează BBC. Incendiul a izbucnit în clădirea-muzeu a Bursei, una dintre cele mai...
#incendiu, #bragadiru, #fabrica de orez, #pericol de explozie , #incendiu
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5