FOTO Cum au fost "paziti" pompierii de jandarmi in timp ce stingeau un incendiu izbucnit la o casa din Cluj-Napoca

Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 12:53
5916 citiri
FOTO Cum au fost "paziti" pompierii de jandarmi in timp ce stingeau un incendiu izbucnit la o casa din Cluj-Napoca
Incendiu la o casa din Cluj-Napoca FOTO Isu Cluj

Pompierii care au intervenit sa stinga un incendiu izbucnit la o casa din Cluj-Napoca, au avut parte de un scandal monstru, chiar din partea familiei a carei casa era cuprinsa de flacari. A fost chemata si jandarmeria. O persoana a fost dusa la spital.

S-a intamplat in noaptea de Revelion. Pompierii au fost anuntati ca sunt persoane captive in casa cuprinsa de flacari.

"In jurul orei 3.10, doua autospeciale, din cadrul aceleiasi subunitati care a intervenit la incendiul anterior, si un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui incendiu care cuprinsese o casa de locuit de pe strada Valea Seaca din municipiul Cluj-Napoca.

In momentul sosirii pompierilor la locul incendiului, arderea se manifesta generalizat la intreg acoperisul casei si intr-una dintre camerele acesteia. In alte doua incaperi se ardeau focare cu intensitate diferita, intr-una ardea tavanul in intregime, si erau complet inundate cu fum.

Avand in vedere agitatia familiei autoevacuate si faptul ca a fost transmis initial in apelul de urgenta faptul ca a ramas un copil inauntrul casei, pompierii au patruns inauntrul camerelor cuprinse de flacari pentru a cauta daca au ramas, intr-adevar, persoane surprinse inauntru.

Din fericire, nu ramasera persoane inauntru, ci doar a fost o informatie neclara transmisa de familia, de cinci membri, care a reusit sa se autoevacuaeze pana la sosirea pompierilor", a transmis ISU Cluj.

Focarele au fost stinse in aproximativ 20 de minute dupa sosirea pompierilor la fata locului, fiind evitata extinderea flacarilor la o alta casa situata la o distanta de cca 4 metri fata prima casa.

Imobilul, cu o suprafata de cca 70 metri parati, a fost distrus in mare parte de flacari, avand in vedere ca in podul acestuia a fost depozitata o cantitate mare de materiale combustibile si care ardeau generalizat in momentul sosirii pompierilor la fata locului.

Un echipaj de jandarmi a fost dislocat la locul incendiului, pentru a asigura siguranta salvatorilor si a persoanelor care se adunasera in apropierea zonei respective.

Din cercetarile preliminare se pare ca incendiul a pornit de la jarul aprins cazut din soba si neglijenta familiei in manipularea acestuia.

Echipajul SAJ a consultat o persoana pentru o rana usoara, suferita dupa finalizarea interventiei, insa nu a fost transportata la spital.

Accident pe un drum din Olt. Cum s-au ciocnit o masina de politie si o ambulanta care veneau de la acelasi caz

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi câini periculoși care erau lăsați liberi prin Mehedinți au fost prinși de jandarmi și duși la un adăpost FOTO
Doi câini periculoși care erau lăsați liberi prin Mehedinți au fost prinși de jandarmi și duși la un adăpost FOTO
Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi a anunțat că doi câini din rasa Cane Corso, consideraţi a fi periculoşi, au fost prinşi de jandarmii din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, ei...
Fostă moară de cereale, cuprinsă de flăcări uriașe. Pompierii au cerut suplimentarea forțelor de intervenție
Fostă moară de cereale, cuprinsă de flăcări uriașe. Pompierii au cerut suplimentarea forțelor de intervenție
Un incendiu violent a cuprins luni, 22 aprilie, o fostă moară dintr-o localitate din judeţul Botoşani. Pompierii încearcă să stingă focul, echipajele au fost suplimentate. ”Un...
#incendiu, #raniti, #jandarmi, #Cluj Napoca , #incendiu