Antonie Solomon ar putea fi eliberat conditionat. Instanta i-a aprobat cererea

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 18:08

   

Antonie Solomon ar putea fi eliberat conditionat. Instanta i-a aprobat cererea
Judecatoria Craiova a admis, joi, cererea de eliberare conditionata a fostului primar al Craiovei Antonie Solomon, condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Decizia instantei nu este insa definitiva, putand fi contestata in termen de trei zile de la comunicare.

Cererea de eliberare conditionata a lui Antonie Solomon, incarcerat la Penitenciarul Pelendava, a fost inregistrata, in 5 noiembrie, la Judecatoria Craiova.

Detinutii "de lux" scriu carti pe banda rulanta: Antonie Solomon a ajuns la al treilea volum

Antonie Solomon a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare, in septembrie 2013, pentru fapte de coruptie.El a fost acuzat ca a primit 50.000 de euro mita de la Cornel Penescu, actionar principal al firmei PIC din Pitesti, pentru a-i facilita acestuia diverse servicii in Craiova.

Procesul a inceput la Tribunalul Arges, iar apoi a fost stramutat la Tribunalul Galati, in iulie 2010, si a ajuns la instanta suprema in februarie 2013, dupa ce Solomon a devenit senator.

In noiembrie 2013, Senatul a constatat incetarea mandatului de senator a lui Antonie Solomon, incepand din 20 septembrie, cand a fost condamnat la inchisoare.

Antonie Solomon, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare

Antonie Solomon a fost primar al Craiovei intre 2004 si 2012. In 2004, el a fost ales primar din partea PSD, iar la alegerile locale din 2008 a candidat din partea PDL si a obtinut al doilea mandat.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2378 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
un oarecare
rank 5
A candidat di partea PDL?
A facut parte adica din Partidul Ingerilor? Adica basist si a luat mita??? Doamne.....
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor