Articol citit de 15938 ori
@LEHAMITE_MARE 12:31
"drepturile omului elibereaza din puscari" (ce's alea puscari !? detonari !?) o(((
- da' bre ! da' noi ii stim si numele ! :o)))
"Dupa marea eliberare, Ministerul Justitiei asteapta unda verde de la Parlament pentru marea gratiere"
dap. PSD lucreaza intens la marirea septelului de votaci. tampenii
pe banda rulanta, asta face onor guvernul. ce e ingrijorator, e ca astia fac tampeniile in cunostinta de cauza. perfidia cu care iau aceste masuri penibile - de la cele economice la cele administrative - e data de lacomia pe care o au hotii care ne conduc.
e evident ca gainarul care iese de la bulau mai rapid decat stia el, va pupa mana PSD-ului punand stampila pe buletinul de vot. si uite-asa, Dragnea poate lua orice masuri pohteste, fara teama ca boborul se va rascula. pentru ca boborul va fi compus din asistati social si din puscariasi. restul, adica poporul, va fi minoritar in tara lui.
e diferenta intre bobr si popor.
Ministrul Justitiei ar fi bine sa se gandeasca si la prevenirea
infractionalitatii din Romania.Infractorii nostri, care se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie,au speriat nu numai pe romani,ci o intreaga Planeta,savarsind cele mai oribile infractiuni.Sunt de acord sa le creem conditii infractorilor, dar si sa-i educam sa devina cetateni cinstiti. Shalom
drepturile omului elibereaza din puscari si nu
dragnea,dragnea,dragnea,dragnea,dragnea
te-au angajat si pe matale la PSD ? smecheria asta
cu a da vina pe altii e tipica lor. ete domne ce probleme grave rezolva ei: dau drumul borfasilor pe strazi, ca n-avea tara destui asistati sociali...
e la mintea cocosilor ca o buna parte dintre ei se vor intoarce repejor in puscarii, dupa ce isi vor face mendrele prin lume, si, ce sa vezi ? puscariile vor fi in aceeasi stare. devine evident ca e o masura populista, facuta in primul rand pentru a atrage voturi.
si, DA: Dragnea, Dragnea, Dragnea, Dragnea, Dragnea, pe care-l tot pupati voi, daca ar fi vrut sa faca intr-adevar ceva pentru Romania, ar fi spus NU acestei masuri tembele.
Cine te-a invatat despre
drepturile omului din puscari ????
dragnea,dragnea,dragnea,dragnea,dragnea??? sau poate
dragnea,dragnea,dragnea,dragnea,dragnea!!!
Ca prea "destepte" te-a facut ma-ta !!
dar mai ales "omului" care fura , devalizeaza si
pune pe butuci o tara intreaga !
acel "om" trebuie eliberat imediat !
e doar o intamplare ca majoritatea vin dintr-un singur partid - psd -
restul e can-can si voie buna !
Marine, deja ii educam, nu-i mai lasam la guvernare!
Romanii sunt cei mai buni judecatori!
Marea Gratiere
Marea gratiere , din motive umanitare (conditii proaste de cazare a condamnatilor)fara luarea de masuri radicale ,constructia de noi puscarii ,modernizarea celor existente si nu in ultimul rand calificarea (intr-o meserie)a condamnatilor ESTE INUTILA .Pentru mai multa siguranta a noastra ,Ministrul de Justitie trebuie sa prezinte un proiect de lege in care sa se mentioneze functiile si meseriile la care ai, sau nu,nevoie de cazier .De exemplu :Ai nevoie de cazier pentru meseria de portar,paznic ,casier,contabil etc.NU ai nevoie de cazier pentru functia(meseria)de prefect ,primar ,deputat,senator,consilier parlamentar etc.In acest mod, tinerii nostrii vor sti mai bine spre ce meserii sa se orienteze .
Adevarul e ca nu sunt locuri in puscarii!
Judecatorii au inteles si ei, deja nu mai condamna ci achita direct! Orban, Blaga, Pricop multumesc! Ar multumi si Udi dar nu vrea sa forteze soarta!
DDC 0527
In economia actuala nu se iau in calcul elemente importante in ce priveste costurile, preturile, nivelul de trai si bunastarea. E vorba de sustenabilitatea economica efectiva pusa in contextul mediului in care economia se desfasoara. E vorba evident, de mediul natural.
Aceasta observatie indica faptul ca este foarte probabil/plauzibil(mai ales avind in vedere si fenomenul incalzirii globale), sa avem de a face, nu cu bunastarea, ci cu "bunastarea", care asemeni indicatorului PIB, poate fi un indicator FALS. Adica s-ar putea sa traim intr-o minciuna economica de proportii planetare.
Poluarea produsa de dezvoltarea economica, depaseste cu mult capacitatea pe care specia umana o are de a face curatenie in urma sa si de a mentine astfel un mediu sustenabil.
Daca tai masa verde, trebuie sa o inlocuiesti. Asta nu se intimpla insa in economia reala, pentru ca, are si un cost si nu unul mic, cost care ar impinge preturile in sus in mod semnificativ, lucru care ar reduce nivelul de trai . Economia pune accent pe aspectele economice "virtuale"(circulatia banilor in mediul economic) fara sa INCLUDA in pret, COSTUL care ar trebui platit pentru ca economia sa fie sustenabila.
Ar trebui facute cercetari in aceasta zona.
E adevarat, in Romania productivitatea este mai scazuta comparativ cu alte tari. Nu vorbim insa numai de productivitate, ci vorbim de nivelul de trai, de sumele de bani care circula in economie si de modul in care are loc "cresterea" economica si in tarile avansate, crestere care se bazeaza pe consum si deci, pe poluare.
Intrebarea fundamentala care trebuie pusa este: Este nivelul de trai occidental realmente sustenabil ? Cel mai probabil nu.
Cite tone de gaze poluante(CO2 etc.) si nu doar gaze se degaja ca urmare a activitatilor umane extrem de intense si poluante(vezi zborul cu avionul care consuma EXTREM de multa energie) si in ce masura aceste tone de gaze polunte pot fi neutralizate, direct sau indirect(prin cresterea masei verde de exemplu).
A auzit cineva pina acum ca s-a facut vreo impadurire masiva la nivel planetar(citeva milioane de hectare odata) ? A auzit cineva de vreun plan in acest sens ? Se mai fac impaduriri, dar din cauza faptului ca, de exemplu, se prabuseste o autostrada si nu pentru ca ar fi inteles cineva ca e nevoie de impaduriri masive.
Intrebarea care se pune este: Tarile avansate chiar isi permit nivelul de trai pe care il au ? Sint ultratehnologizate dar este acest lucru sustenabil ecologic vorbind ? Este bine ca progresam tehnologic, pentru ca apar tehnologii care consuma mai putin(tv-uri tablete etc.) dar cantitatea productiei si cresterea numarului de utilizatori anuleaza efectul tehnologiilor economice.
Ar trebui sa avem statistici in ce priveste aceste chestiuni.
Intrebarea este, cum ar trebui sa arate un nivel de trai sustenabil, ce costuri ar avea si cum ar arata tehnologic fata de ce avem acum ?
Conferintele stiintifice pe aceasta tema sint necesare.