Inchisa pe viata pentru ca i-a taiat penisul sotului ei

Luni, 01 Iulie 2013, ora 11:11
5305 citiri
Inchisa pe viata pentru ca i-a taiat penisul sotului ei
Foto: The Huffington Post

O femeie din statul american California a fost condamnata, vineri, la inchisoare pe viata, dupa ce i-a taiat penisul sotului ei si l-a aruncat la gunoi. Totusi, ea poate fi eliberata conditionat dupa sapte ani, au anuntat autoritatile.

Catherine Kieu, in varsta de 50 de ani, si sotul sau treceau printr-un divort in iulie 2011, in momentul in care s-a petrecut incidentul, scrie CNN.

Cei doi s-au casatorit in decembrie 2009, dar in mai 2011 sotul a intentat actiune de divort, aceasta finalizandu-se in august 2011, potrivit tribunalului din Orange County.

Dupa o cearta, Kieu i-a pus somnifere in mancare sotului, iar dupa ce a adormit i-a legat mainile si picioarele de pat. Cand s-a trezit, femeia i-a taiat penisul cu un cutit, dupa care l-a aruncat la gunoi. Apoi a chemat o ambulanta, care l-a transportat pe barbat la spital pentru o interventie chirurgicala de urgenta.

Fostul sot, in varsta de 60 de ani, a povestit tot ce s-a intamplat in timpul sentintei de vineri. "Inculpata m-a privat de o parte din viata. A fost o violare cruda si calculata a corpului si a mintii mele. Acum ma chinui sa fac fata acestei vieti. Mi-a distrus identitatea de barbat si nu mai pot avea incredere in oameni", a marturisit victima in fata judecatorilor.

In timpul procesului, avocatul lui Kieu a sustinut ca femeia are probleme psihice, inclusiv depresie, adaugand ca nu ar trebui sa fie gasita vinovata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#inchisoare viata penis taiat, #femeie SUA penis taiat, #femeie California penis taiat , #inchisoare