Inchisoare cu executare pentru un barbat din Salaj care a distribuit poze cu amanta sa in ipostaze intime

Luni, 03 August 2020, ora 08:52
7420 citiri
Inchisoare cu executare pentru un barbat din Salaj care a distribuit poze cu amanta sa in ipostaze intime
FOTO Pixabay

Un barbat de 44 de ani din judetul Salaj, condamnat cu suspendare pentru conducere fara permis, a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru violarea vietii private dupa ce a distribuit mai multe fotografii cu amanta sa in ipostaze intime.

Judecatoria Jibou, din judetul Salaj, a pronuntat o prima sentinta intr-un dosar de violare a vietii private in care a fost trimis in judecata un barbat de 44 de ani acuzat ca a amenintat-o pe amanta sa ca in cazul in care nu continua relatia cu el va distribui poze si filmari in care femeia apare in ipostaze intime.

Ancheta a scos la iveala ca victima, aflata in pragul divortului, l-a cunoscut pe inculpat pe internet. Dupa ce i-a trimis barbatului mai multe fotografii in ipostaze intime, cei doi s-au intalnit si au intretinut relatii sexuale care au fost filmate si fotografiate de inculpat.

Cand femeia l-a anuntat pe barbat ca nu mai vrea sa continue relatia cu el, barbatul i-a trimis sotului si cumnatului femeii pozele pe care si le-au facut impreuna, dar si filmarile in care cei doi intretineau raporturi sexuale. Femeia a aratat in plangerea depusa la Politie ca "nu i-a dat acordul inculpatului sa distribuie poze sau imagini video cu ei doi pe retelele de socializare". Cu toate acestea, inculpatul a trimis filmarile sotului partii vatamate si altor persoane.

In urma procesului judecat la Judecatoria Jibou, barbatul a fost gasit vinovat de infractiunea de violare a vietii private. "Prin actiunea sa, inculpatul a afectat integritatea psihica a persoanei vatamate prin divulgarea/transmiterea catre terte persoane, membrii ai familiei persoanei vatamate, consateni, prin postarea pe Facebook a pozelor/filmuletelor in care cei doi apareau in ipostaze intime", se arata in sentinta Judecatoriei Jibou prin care barbatul acuzat de violarea vietii private a fost condamnat la un an si o luna de inchisoare.

Pentru ca barbatul este recidivist, avand la activ o condamnare cu suspendare pentru conducere fara permis, pedeapsa a fost aplicata cu executare, rezultand o pedeapsa de doi ani si o luna de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
Strat gros de omăt depus pe un pisc din Sălaj. ”De la 30 de grade Celsius şi vreme de plajă la 30 de centimetri de zăpadă şi îngheţ”
Strat gros de omăt depus pe un pisc din Sălaj. ”De la 30 de grade Celsius şi vreme de plajă la 30 de centimetri de zăpadă şi îngheţ”
Stratul de zăpadă depus în ultimele zile în zonele mai înalte ale judeţului Sălaj variază de la câţiva centimetri, până la 30 de centimetri pe vârful Măgura Priei, potrivit...
#inchisoare, #executare, #jibou, #Salaj , #inchisoare