Politistul care a condus fara permis coloana oficiala a lui Traian Basescu, condamnat la inchisoare

Marti, 23 Iunie 2015, ora 17:48
16805 citiri
Politistul care a condus fara permis coloana oficiala a lui Traian Basescu, condamnat la inchisoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistul care a condus fara permis auto inclusiv coloana oficiala a fostului presedinte Traian Basescu a fost condamnat, marti, la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare.

Agentul Augustin Capilnas a condus timp de peste 20 de ani pe baza unei copii false a unui permis de conducere, transmite Romania TV.

Cariera sa a inceput ca arhidiacon, in 1994, la Arhiepiscopia Ortodoxa din Alba Iulia, unde a intrat in gratiile sefilor si a devenit soferul IPS Andrei, loc de munca pe care l-a avut in urmatorii zece ani.

Cad noi capete in cazul politistului prins fara permis: Ce masuri ia Politia Romana

Dupa ce a condus masinile Bisericii fara sa fi facut scoala de soferi, Capilnas s-a angajat la Politie. A lucrat mai intai al scoala de agenti a Politiei Cluj, iar apoi a ocupat functia de purtator de cuvant a Politiei Alba.

Ulterior a devenit purtator de cuvant, culmea, al Directiei de Politie Rutiera, facand recomandari pentru soferi si prezentant noile radare ale politiei.

Cad capete in scandalul politistului cu permis auto fals: Seful Politiei Rutiere, demis din functie

Colegii sai au descoperit insa ca aceste nu avea permis de conducere, el depunand la dosar o copie dupa un carnet fals. In plus, acestia l-au cautat in baza de date si au aflat ca politistul nu sustinuse examenul pentru permisul auto.

4 sefi din Politia Rutiera, cercetati disciplinar in cazul politistului care conducea fara permis

#politist fara permis inchisoare, #politist fara permis condamnat , #inchisoare