Aglomeraţie pe DN1: Se circulă în coloană între staţiunile Predeal şi Azuga pe sensul Braşov către Bucureşti

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 12:09
1778 citiri
Aglomeraţie pe DN1: Se circulă în coloană între staţiunile Predeal şi Azuga pe sensul Braşov către Bucureşti
Valorile de trafic au început să crească uşor pe Valea Prahovei FOTO Pixabay

Valorile de trafic au început să crească uşor pe Valea Prahovei, circulându-se pe alocuri în coloană între staţiunile Predeal şi Azuga pe sensul Braşov către Bucureşti al DN 1, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Valorile de trafic au început să crească uşor pe Valea Prahovei, circulându-se pe alocuri în coloană între staţiunile Predeal şi Azuga pe sensul Braşov către Bucureşti al DN 1.

Traficul se desfăşoară în condiţii normale pe raza celorlalte staţiuni montane şi pe raza localităţii Comarnic”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru evitarea aglomeraţiei, care se poate crea pe această arteră importantă la orele după-amiezii, poliţiştii recomandă şoferilor să ia în considerare folosirea rutelor alternative, respectiv:

  • DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 - Bucureşti;
  • DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 - Bucureşti;
  • DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;
  • DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Asiguraţi-vă că aveţi autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, adaptaţi viteza la condiţiile de trafic şi de drum şi nu vă angajaţi în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile de coloane formate!”, recomandă poliţiştii.

#aglomeratie, #DN1, #Valea Prahovei trafic, #brasov, #Infotrafic, #rute alternative , #infotrafic