Lupta impotriva evaziunii ajunge si in industria erotica

Sambata, 18 Septembrie 2010, ora 23:18
2343 citiri
Lupta impotriva evaziunii ajunge si in industria erotica
Foto: Arhiva

Doua persoane care aveau mai multe saloane de masaj erotic in Capitala, dar si un studio videochat sunt cercetate penal pentru evaziune fiscala, pentru ca nu inregistrau sumele de bani incasate de la clienti pe casele de marcat, informeaza Politia Capitalei.

Firma celor doua persoane urmarite penal avea ca obiect de activitate prestarea de servicii de masaj si videochat, avand deschise cinci puncte de lucru in sectoarele 1,2,3 si 5 (saloane de masaj erotic) si la sediul social din sectorul 3 (studio videochat). Patronii societatii erau doi barbati, unul in varsta de 69 de ani, si altul de 41 de ani, potrivit comunicatului Politiei Capitalei.

In urma verificarilor, a rezultat faptul ca sumele de bani incasate de la clienti nu au fost inregistrate pe casele de marcat existente. Totodata, a reiesit ca reprezentantii societatii detin evidente extracontabile, atat la fiecare punct de lucru in parte, cat si centralizat la adresa unde societatea are declarat sediul social.

De asemenea, angajatele societatii tin evidente ale sumelor de bani incasate, acestea fiind platite prin aplicarea unui procent din incasari.

In baza probelor administrate, pe 7 septembrie s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de cei doi administratori ai firmei, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#salon masaj erotic evaziune, #evaziune fiscala masaj erotic, #evaziune fiscala videochat , #infractiuni
Comentarii
Poza Papagalii
Papagalii
rank 1
Malagambistilor, unde nu-i cap e vai de picioare ! (si nu e vorba numai despre SOV aici)