Inghesuiala mare la inmormantarea interlopului Mararu

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 13:57
12258 citiri
Inghesuiala mare la inmormantarea interlopului Mararu

Sute de persoane s-au adunat la Roznov, in judetul Neamt, pentru a participa la inmormantarea interlopului Mararu, care a fost impuscat intr-o rafuiala mafiota intr-o cafenea din centrul orasului Piatra-Neamt.

La inmormantare participa si Bogdan Mararu, fratele interlopului, care a fost la randul sau impuscat duminica. Medicii l-au externat, dupa ce s-a constatat ca glontul nu i-a atins organele vitale.

In timp ce la casa familiei Mararu se pregatea scoaterea cosciugului, iar in multimea adunata anumite persoane fotografiau momentul cu telefonul mobil, la Bucuresti presupusul ucigas, Cristian Chilat, era dus la audieri. Chilat ar fi declarat, potrivit "Evenimentul Zilei", ca a fost amenintat cu moartea. Acesta a fost pazit de zeci de jandarmi, cand a fost transferat la Bucuresti.

Interlopul Gheorghita Mararu a fost inmormantat in orasul Roznov, localitatea sa natala, iar pentru eveniment au fost mobilizati politisti din mai multe judete.

Politia Neamt a luat masuri de siguranta, in conditiile in care la inmormantare erau asteptate peste o mie de persoane. Aproape 80 de politisti vor urmari cortegiul funerar, cautand si persoane urmarite general care ar putea participa la funeralii, informeaza Antena 3.

Inca de miercuri seara, strazile orasului s-au umplut de masini de lux, dar si de masini ale politiei.

Caii de la caleasca lui Mararu s-au speriat

Inmormantarea lui Mararu nu a fost insa lipsita de incidente, in ciuda mobilizarii masive de forte. In jurul orei 13.15, cand sicriul in care se afla Gheorghe Marar trebuia sa fie dus la cimitir, unul din cei patru cai de la caleasca s-a speriat si a rupt un ham, motiv pentru care convoiul funerar a intarziat.

Ceilalti cai s-au speriat si ei, asa ca pana la urma caleasca a fost trasa de cativa oameni prezenti, in timp ce caii au petrecut doar cortegiul. In plus, sotiei lui Mararu i s-a facut rau in timpul ceremoniei si a avut nevoie de asistenta medicilor de la SMURD.

Interlopul a avut parte de un convoi fastuos, cu numeroase coloane de flori.

Presa a scris in ultimele zile despre clanul Mararu, care ar avea legaturi cu personaje de la varful Politiei, precum seful IPJ Neamt, Aurelian Soric, dar si cu mafia din Republica Moldova.

Interlopi impuscati intr-o cafenea din Piatra Neamt - unul a murit

Presa de azi: Asasinat la Piatra Neamt: Eliberat conditionat, un interlop isi ucide rivalii

Gheorghita Mararu a fost ucis duminica, in urma unui atac armat petrecut intr-o cafenea din centrul orasului Piatra-Neamt. Mararu, care se afla impreuna cu fratele sau in cafenea, a fost impuscat de trei ori, iar fratele sau de doua ori. Gheorghita Mararu a ajuns la spital cu sanse minime de supravietuire, fiind preluat in soc respirator si decedand ulterior. Fratele lui Mararu si-a revenit dupa ranile suferite si a fost externat.

Suspectul principal este Cristian Chilat, care a mai fost arestat, in urma cu doi ani, pentru ca a dat foc autoturismului lui Mararu. Acesta a fost prins la 24 de ore de la comiterea crimei, de trupele speciale, si risca inchisoarea pe viata pentru fapta sa.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#inmormantare interlop Mararu, #inmormantare Gheorghita Mararu, #impscat Piatra Neamt , #inmormantare