Servicii funerare complete si pachete suplimentare la cele mai mici preturi

Advertorial
Vineri, 24 Februarie 2017, ora 14:38
16267 citiri
Servicii funerare complete si pachete suplimentare la cele mai mici preturi

(P) Trecerea pe lumea cealalta a persoanelor dragi lasa goluri imense in sufletele celor indoliati. Astfel de momente nu pot fi depasite decat cu ajutorul unui sprijin potrivit.

Atat din punct de vedere al organizarii serviciilor de inmormantare, cat si al ajutorului moral, compania de pompe funebre Adysim din Bucuresti ofera intotdeauna cele mai bune solutii, la cele mai mici preturi.

Inca din anul 2001 aceasta ofera cele mai bune servicii funerare familiilor indoliate si detine cele mai bune solutii pentru fiecare client in parte. Avantajele de care au parte cei care beneficiaza de ajutorul profesionist al acestei firme de pompe funebre sunt nenumarate.

Cert este faptul ca toti cei care apeleaza la servicii-funerare-nonstop.ro au parte de cele mai mici tarife de pe piata de la ora actuala.

Servicii funerare non-stop, pentru orice buzunar

Compania Adysim iese in intampinarea celor ce au nevoie cu cele mai complete pachete de servicii funerare. Asadar, aceasta le ofera doritorilor elementele esentiale pentru a realiza o inmormantare cat mai demna si respectoasa.

In clipele in care familia si prietenii experimenteaza momente de suferinta deplina, acest lider in sectorul serviciilor funerare din capitala preia, atat cat i se permite, toate sarcinile ce trebuie sa fie indeplinite pentru organizarea unei ceremonii de inmormantare.

Reprezentantii servicii-funerare-nonstop.ro ofera spriinul profesionist necesar, implicandu-se cu foarte multa seriozitate si devotament in toate cele necesare. De asemenea, acestia ofera discretia necesara, cu care de altfel si lucreaza de fiecare data, absolut necesara pentru cei care trec prin aceasta incercare grea.

Indiferent de varsta pe care o avea persoana iubita care a parasit aceasta lume, specialistii in funerare ai acestei companii considera ca este important ca ultimul drum pe care il parcurg trupurile neinsufletite sa fie cat mai deosebit.

Un avantaj de care au parte cei care opteaza pentru profesionalismul acestei companii il reprezinta disponibilitatea permanenta. Astfel, indiferent de ora din zi si din noapte la care se petrecere tragica plecare, clientii pot intra in contact cu un reprezentant Adysim pentru a-i solicita ajutorul.

In continuare sunt prezentate cele doua pachete pentru care suma cheltuielilor este 0, atat timp cat clientii detin cupon de pensie.

Asadar, primul pachet contine cele necesare pentru o inmormantare clasica, dupa cum urmeaza:

  • Sicriul echipat complet din gama de lux
  • Crucea din lemn inscriptinata dupa cerinte
  • Efectuarea transportului sicriului la domiciliu
  • Spalarea, imbracarea si toaletarea trupului neinsufletit
  • Asezarea corepunzatoare a persoanei decedate in locul pregatit
  • Actele care dovedesc decesul
  • Doctorul specialist in imbalsamare
  • Accesoriile funerare necesare
  • Costumul cu care va fi imbracat decedatul

In situatia in care se doreste, compania ofera, optional, si servicii privind manipularea sicriului. Cel de-al doilea pachet contine servicii mai diversificate:

  • Sicriul complet din gama economic
  • Crucea inscriptionata, fabricata din lemn
  • Transportul sicriului
  • Toaletarea completa a decedatului
  • 12 batiste cu lumanari si 12 imparteli in punguta
  • O coroana de 100 de flori de 1,3 m
  • Actele de declarare a decesului
  • Costumul pentru decedat si celelalte accesorii funerare

De asemenea, in cadrul site-ului servicii-funerare-nonstop.ro sunt disponbile si alte pachete de servicii pentru care pot opta cei interesati: pachetul social disponibil pentru suma de 330 RON, pachetul normal (la 700 RON), cel spital/azil (1.000 RON), pachetul economic (1300 RON, care contine si o coroana naturala din garoafe), standard (1700 RON plus coroana naturala din garoafe), mediu (la 2.150 RON), pachetul Lux (2.500 RON), super lux (3.200 RON) si pachetul President/Boston (5.500 RON si o coroana de trandafiri).

Cei care opteaza pentru incinerarea trupurilor neinsufletite ale celor dragi, au posibilitatea de a alege intre doua pachete de servicii foarte avantajoase. Cel disponibil la pretul de 2.000 RON contine urmatoarele servicii:

  • Sicriu echipat complet tranzit
  • Transportul la spital si la crematoriu-capela
  • Programarea pentru incinerare cu taxa inclusa in pretul pachetului
  • Actele de declarare a decesului
  • Manipularea sicriului si celelalte accesorii funerare
  • Ajutor pentru intocmirea dosarului in vederea obtinerii ajutorului pentru deces

Celalalt pachet contine mai multe servicii funerare, motiv pentru care tariful aferent acestuia este de 2500 RON.

Pe pagina servicii-funerare-nonstop.ro se gasesc toate informatiile necesare cu privire la aceste pachete, precum si alte detalii pretioase cu privire la organizarea eficienta a ceremoniei de inmormantare.

Indiferent de ora din zi sau din noapte, repretentantii Adysim sunt mereu disponibili pentru cei care au nevoie de ajutor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#servicii funerare, #pompe funebre , #inmormantare