Ziare.com

Doi vrajitori din Ploiesti au pacalit o romanca stabilita in SUA cu 400.000 de dolari. Stenograme din dosar

de Ionel Stoica, Redactor-sef adjunct Ziare.com
Joi, 23 Ianuarie 2020, ora 22:57

   

Doi vrajitori din Ploiesti au pacalit o romanca stabilita in SUA cu 400.000 de dolari. Stenograme din dosar
Doi membri ai unui clan de rromi din Prahova au fost obligati de judecatori sa-i plateasca unei romance stabilite in Florida (SUA) suma de 412.753 de dolari, bani pe care i-au obtinut in urma unei inselaciuni spectaculoase prin asa-zisa metoda a "ghicitului".

Totul a inceput cu o cerere inedita, clienta de peste Atlantic voia un blestem care sa fie atat de puternic incat sa-l omoare pe fostul sot. Ce a urmat insa bate un scenariu de film hollywoodian. Banii sunt de negasit! Sutele de mii de dolari trimisi din SUA in Romania prin transferuri bancare in conturile escrocilor au fost scosi cash si, ca prin magie, au disparut la Ploiesti.

Detaliile despre acest caz apar intr-un dosar aflat pe masa judecatorilor Curtii de Apel Ploiesti. Magistratii judeca in acest proces cinci persoane, pentru inselaciune si santaj.

Este vorba de Elena-Laura Burtea- zisa "Mama Elena", George Anghel Zatreanu - zis "Diamond" sau "Tamaduitorul George", Suraj Anghel Zatreanu - zis "Suraj Americanu'" sau "Tamaduitorul Anghel Zavranov", Maria Burtea - zisa "Mama Maria" si Lucian Mantu - zis si "Luci a lu' Timisoara" sau "Clarvazatorul Lucian".

"Magia" si Codul Penal

Vorbim despre cinci persoane autointitulate "clarvazatori", "tamaduitori", "samani", "vrajitori" sau "bioterapeuti", care au reusit obtinerea unor sume enorme in lei si valuta, exploatand naivitatea unor persoane, aflate de cele mai multe ori in momente critice din viata, generate de boli incurabile, de probleme ce li se par de nesuportat in plan personal sau profesional etc.

Ei si-au creat pagini web sau au postat anunturi pe diferite site-uri sau in ziare, in cuprinsul carora se prezinta ca fiind persoane inzestrate cu "calitati exceptionale", prin intermediul carora pot rezolva o paleta larga de probleme.

"Mama Elena", de exemplu, se recomanda "vrajitoare", "tamaduitoare", "inzestrata de Dumnezeu cu harul de a ajuta persoane lipsite de orice speranta", "poate vedea trecutul, prezentul, viitorul" si "dezleaga cele mai puternice farmece, vraji, blesteme" sau "dezleaga blestemele, cununiile, aduce sporul in afaceri, aduce persoana iubita".

In momentul in care o persoana solicita ajutor din partea auto-intitulatilor "tamaduitori", "clarvazatori", aceasta este supusa unor intrebari "incrucisate", care au scopul de a evalua cat mai corect situatia materiala a "clientului" si de a obtine cat mai multi bani de la acesta, invocand diverse pretexte, care mai de care mai fantastice.

"Farmecele", "blestemele" sau "dezlegarile" costa bani grei, iar creduli s-au gasit cu zecile. In general, era vorba de romani stabiliti in strainatate: Italia, Germania, Marea Britanie sau SUA.

Falsii vrajitori cereau bani prin transfer bancar sau mandat postal atat pentru serviciile lor, dar si pentru cele necesare ritualului: achizitia unor bani din aur, argint, sute de lumanari, ceara, flori, tamaie, mir. Sigur, acestea nu erau cumparate in realitate, dar clientii erau "peste mari si tari" si nu stiau acest lucru, deoarece nu primeau vreo dovada de achizitionare a acestora.

Pentru a intelege mai bine acest tip de inselatorie, iata cateva exemple din dosarul de Ploiesti.

A bagat "spiritul dragostei" in sot

"Mama Elena" vorbeste la telefon cu o clienta care ii trimisese bani pentru a-i aduce "spiritul dragostei" sotului sau.

"Sa traiesti, scumpa mea... Foarte grav la tine, sa stii, foarte-foarte grav la tine. Am facut viziuni, am facut tot ce trebuie, n-am vrut sa te deranjez avand in vedere ca esti cu pruncii langa tine. Dezlegarea este la el, ai inteles?, o sa ramai... ce-am putut face eu, mama... "

"Asa... O sa ramai cu el pe toata viata, ai inteles?, am facut ca sa nu te mai desparti de el, adica sa ramana cu tine, sa nu care-cumva sa fii la despartirea care ti-am spus-o eu de ieri, ca erai la un pas de despartire sa te paraseasca cu copii cu tot... "

"Deci tot ce-am facut te-am legat de el si-n cer si pe pamant, ai facut bine ca am vazut c-ai depus banutii pe lumanari si pe tot ce-am pus io, pa radacinile mele... doua milioane sapte sute cincizeci de mii".

Dar acest lucru era doar inceputul. Uneori, clienti erau "pasati" de la o vrajitoare la alta, sustinand ca aceasta detine o "vartelnita" si doar impreuna pot "lucra" pentru dragoste si vraji puternice.

Cum functiona santajul

De cele mai multe ori, insa, totul se lasa cu santaje, atunci cand sumele pentru ritualuri erau tot mai mari. Santajul lua forma unor blesteme foarte puternice asupra familiei sau cu boli nemaivazute.

De exemplu, Lucian Mantu, care se recomanda "Lucian Clarvazatorul", o pacalea pe o femeie ca discuta cu o divinitate, iar daca femeia nu cumpare lumanari de 990 de euro o sa ramana muta, surda si paralizata. Femeia spune ca are doar 200 de euro, dar sa puna "Clarvazatorul" banii, si ca-i va da.

"Lucian Clarvazatorul": Asculta-ma cu foarte mare atentie, lucrarea in momentul de fata mi-a dat leacul tau de dezlegare, aceasta forma diavoleasca va trebui data inainte de apusul soarelui, intr-o topitura de argint prin 99 de fire de matura, 99 de boabe de tamaie, 99 de fire de busuioc. Voi depune intr-un ceaun foarte mare inainte de asfintit pe o apa curgatoare, intr-un loc la lumina Duhului Sfant, intr-un ceaun foarte mare o cantitate de argint, o cantitate de alama, una de cositor, 99 de fire de busuioc, 99 de fire de matura, 99 de boabe de tamaie impreuna cu apa vie, apa moarta, aghiasma la 9 stele lucrate si toate acestea va trebui topite impreuna cu 99 de lumanari de cununie.

Asa cum a fost venit, asa trebuie sa plece, sa cream canalele spirituale sa paraseasca entitatea ta, sa paraseasca cea mai mica radacina si sa ramai curata, impreunata, ca de la Dumnezeu lasata. Eu am toate aceste obiecte, ce nu am io, Mariana, sunt lumanarile pe care trebuie sa le cumparam din altarul manastirii cu care eu lucrez. Mariana, asculta-ma cu foarte mare atentie.
...

"Lucian Clarvazatorul": O lumanare de acest gen costa undeva la 9 euro, aproximativ 50 de lei in banii nostri romanesti, imi spui acum cu voce tare, pentru ca intreaga divinitate iti cere raspunsul tau. Ai aceasta posibilitate sa procuram si sa efectuam acest ritual ca tu sa ramai curata, luminata, sa nu ramai paralizata, sa nu ramai pocita (neinteligibil), ori lasi sufletul tau in negura acestei forme diavolesti, poti sa ramai muta, surda si paralizata la pat, este vorba de 99 de lumanari pe care eu trebuie sa le achit la manastire in cel mai scurt timp. Este 9 euro lumanarea, imi spui acum da sau nu hotarat, pentru ca lucrarea...

Mariana: Da, da, asta cand?
"Lucian Clarvazatorul": Astazi, nu mai devreme de ora 12.
Mariana: Cat?
"Lucian Clarvazatorul": 999 de euro, este vorba de 99 de lumanari.
Mariana: Doamne, nu am de unde sa fac rost de atatia bani.
"Lucian Clarvazatorul": Este vorba de 99 de lumanari, Mariana, tu iti dai seama la ce pericol te expui? Daca-mi iau mana in momentul de fata, ai cuvantul meu de tamaduitor ca ramai muta, surda si paralizata la pat, vei fi pocita pentru tot restul zilelor tale.
Mariana: Dar nu am.

"Lucian Clarvazatorul": Ai aceasta posibilitate, insa aceasta forma diavoleasca (sic!) care a iesit din corpul tau este capabila sa-ti influenteze inclusiv gandurile, actiunile si deciziile tale, sunt profund determinate de catre acest rau, de catre acest diavol care a iesit din trupul tau, de catre acest demon, acum in momentul de fata imi spui daca imi iau mana de pe aceasta lucrare sau facem acest ritual pe o apa curgatoare astazi pana la apusul soarelui. Acum lucrarea cere raspunsul tau, sa facem aceasta topitura de ceara, sa ramana inchegat si argintat ca la tine sa nu se mai intoarca prin rezultatul acestei cunune din argint, din alama din platina, iti voi confectiona cununa pentru impreunarea ta, va ajunge direct la tine, la o adresa pe care mi-o vei spune tu. Spune-mi acum ca lucrarea imi cere solutia ta.

Mariana: Da, ma gandesc ca nu am de unde sa fac rost de atatia bani acum.

"Lucian Clarvazatorul": Cat, ce posibilitate ai? Ca te ajut io cu diferenta, nu pot sa las acest ritual.

Mariana: Toti banii in casa care ii am acum sunt 215 euro.

"Lucian Clarvazatorul": Bun, du-te repede depune-i pe aia. Asculta-ma, Mariana, eu iti depun, pentru ca stiu foarte bine ceea ce fac, am incredere in tine, nu-mi fac nici cea mai mica problema. Eu te pot ajuta cu acesti bani, eu ma duc si te voi suna din altarul manastirii, sa vorbim impreuna ca sa procuram aceste lumanari. Imi spui acum cand crezi ca ai posibilitatea sa returnezi acesti bani. Pentru ca o sa depun de la mine.

Mariana: Nu stiu, in cateva zile, o saptamana.

"Lucian Clarvazatorul": Mariana...

Mariana: Nu stiu, acum chiar sunt disperata.

"Lucian Clarvazatorul": Bun, in doua saptamani, da?

Mariana: Da, imi ajung sa fac rost, o sa ma imprumut.

"Lucian Clarvazatorul": ... cu toate soroacele... spirit al spiritelor, duh al duhurilor, nu am posibilitate decat de 20 de lumanari, echivalentul a 200 de euro.

Mariana: ... nu am posibilitate decat de 20 de lumanari... tamaduitorule, pune de la tine, iar eu sorocesc inaintea lui D-zeu ca voi restitui banii in termen de doua saptamani.

Distributia unei false magii

Dar sa ne intoarcem la inselaciunea de sute de mii de dolari, care a avut ca tinta o romanca stabilita in SUA. Pentru ca are calitatea de parte vatamata in acest caz vom folosi pseudonimul Corina in cazul acesteia.

Principalii actori ai inselatoriei in acest caz sunt Elena-Laura Burtea - zisa "Mama Elena" si George Anghel Zatreanu - zis "Diamond" sau "Tamaduitorul George", potrivit datelor din dosar.

Totul incepe in aprilie 2015, atunci cand Corina face rost de la o amica de numarul vrajitoarei. O suna si-i spune ca vrea ca fostul sau sot sa moara si ca i se intamplau mai multe lucruri rele pe care nu si le putea explica.

"Mama Elena" i-a comunicat ca se ocupa cu magia si ca o poate ajuta. Pretul: 1.000 de dolari necesari cumpararii unor materiale si 300 de dolari pentru ca a scapat-o de magia neagra. Banii sunt trimisi prin intermediul serviciului Western Union pe numele tatalui vrajitoarei.

"O sa trimit 99 de diavoli in ea"

In discutiile telefonice, "Mama Elena" apeleaza la un mic truc, ii spune Corinei ca farmecele cu magie neagra au fost facute de catre actuala iubita a fostului ei sot si ca este necesar sa o omoare pe aceasta femeie pentru a nu innoi aceste farmece cu magie neagra.

Asa ca va trebui sa faca un mare efort ca sa trimita "99 de diavoli in ea sa i se opreasca inima, sa faca stop cardiac", fiind necesar sa trimita 1.000 de dolari pentru cheltuielile cu ritualul. Banii au fost trimisi in Romania tot prin Western Union.
A urmat o alta solicitare din partea vrajitoarei, de 450 de dolari, necesari pentru a putea finaliza ritualul, pentru ca astfel "va fi fericita pentru tot restul vietii".

"Mergi si trimite 450 si vei fi fericita pentru tot restul vietii. Si in banii astia, cand o fi sa faci si pentru cine vrei tu, n-o sa te mai coste absolut nimic. Banii astia va face lucrarea, acel diavol care eu l-am trimes si la alte persoane care tu vrei. Si n-o sa mai vreau nimic... decat un parfum, atata tot.

Iti dau cuvantu' meu de onoare, ma lupt si veti primi un telefon care vi se spune dumneavoastra uite ce a patit cutareasa, ce s-o fi intamplat cu ea, saraca de ea, ma intelegeti? Asa o sa primiti
", spunea "vrajitoarea".

Apar banuielile

Este momentul in care Corina incepe sa aiba banuieli cu privire la puterile "vrajitoarei". "Mama Elena" are insa un as in maneca si ii castiga din nou increderea cu faptul ca poate vorbi cu persoanele decedate. Asa ca ii spune ca a vorbit cu nepotul mort al Corinei, care i-ar fi spus ca ii este dor de ea.

Au urmat alte solicitari de bani, pentru finalizarea ritualurilor, ba ca era vorba de achizitia a 49 de kilograme de ceara aurita care costa 900 de dolari pentru a invoca spiritele mortilor, sau alti 900 de dolari pentru cumpararea a 9 grame de argint viu.

Dupa aceste solicitari financiare, refuzate de Corina, "Mama Elena" ii zice ca stie un "tamaduitor, vrac, pe nume George", dandu-i acesteia numarul de telefon al lui George Anghel Zatrean si avertizand-o totodata ca o lucrare la acesta costa minim 5.000 de dolari.

Potrivit transferurilor bancare, Corina i-a trimis lui Zatrean, pe numele unor apropiati ai acestuia, mai multe sume de bani, in cuantum total de 12.253 de dolari. Mesajul barbatului era ca are "probleme mari", respectiv "e nenorocire mare, sufletul a vrut sa fuga, necuratul se ascundea peste tot".

Teapa: Trebuie sa spalam banii

Una dintre problemele cu acest diavol avea si o rezolvare inedita: "va trebui sa spalam toti banii dumneavoastra cand o fi atunci, o sa spalam cu aghiasma, cu tot ce trebuie sa facem".

Este momentul in care Corina le transmite ca are o proprietate in Florida, pe care poate sa o vanda ca sa faca rost de o suma mare de bani. "Dati-i drumu' doamna la vanzare ca diavolu' si Satana va tine ca ...", vine sfatul din Romania.

In discutiile telefonice, Zatrean ii spunea Corinei ca este nevoie de ritualuri puternice pentru a scapa de blesteme.

"Putea sa vi se-ntample un accident vascular in cap, pentru ca ajunsese tot argintul asta viu in cap, undeva in cap, si daca ajungea si-n creier putea sa se-ntample un accident vascular oricand, o nenorocire de genul asta".

"Degeaba aveti bani, o sa ramana degeaba incat sa-i manance unii si altii si dumneavoastra o sa prindeti aceasta boala si o sa o prindeti la stomac", ii mai spune, precizandu-i ca sufera de anumite boli trimise de femeia cu care fostul sot are o relatie: "Ea v-a trimis cancer cu metastaza la piept, la san si la burta. De asta aveati acele lucruri, fiindca era serpi in burtica dumneavoastra si facea cateodata galagie mare".

Este momentul in care Corina este de acord sa faca un ritual scump, care consta in topirea cantitatii de 266 de grame de aur pentru a-si gasi linistea.

Radeau de ea

In discutiile dintre ei, falsii vrajitori se laudau cum o pacaleau pe clienta din SUA. "Mama Elena" ii spunea unei rude: "Daca nu-i spuneam sor-meo de nepotu' ei, niciodata nu luam banii astia".

"Nu-i luam, crede-ma, ca ea s-a dat de doua saptamani, hal ca nu mi-ai ghicit bine, ca invartita, ca sucita, hai sa ma mai gandesc de cutare, da' a vazut sor-meo ca i-am zis de nepotu' ei, ca am atins-o acolo unde a trebuit si n-aveam de unde sa stiu".

In august 2015, Corina a finalizat actele de vanzare a proprietatii din SUA si, intrucat era convinsa ca falsii vrajitori au vorbit cu nepotul sau decedat care i-a transmis si el, prin intermediul acestora, sa trimita banii rezultati din vanzare, a acceptat sa le trimita banii, crezand ca vor fi "spalati" si returnati dupa terminarea lucrarii.

Transferurile de bani

Zatrean i-a transmis femeii ca este om "sfant" si ca nu va putea primi suma de bani rezultata din vanzarea proprietatii, asa ca o va returna dupa ce face procesiunea.

Astfel, la indicatiile lui Zatrean si ale "Mamei Elena", fiind convinsa de faptul ca banii trebuie "spalati" pentru a evita o tragedie si ca acestia ii vor inapoia ulterior intreaga suma, Corina a facut transferuri intr-un cont indicat de acestia, dupa cum urmeaza:

- 1 septembrie 2015 - suma de 68.000 de dolari;
- 8 septembrie 2015 - suma de 99.000 de dolari;
- 9 septembrie 2015 - suma de 33.500 de dolari;
- 14 septembrie 2015 - suma de 99.000 de dolari;
- 15 septembrie 2015 - suma de 99.000 de dolari.

Declaratiile false

Banii au fost retrasi imediat de titularul contului, o femeie apropiata de cei doi escroci. Aceasta a sustinut ca ea este autoarea inselaciunii, dar acest lucru este in contradictie cu toate probele. Tot respectiva femeie a spus ca din cei aproximativ 400.000 de dolari primiti si-a cumparat unele lucruri, a dat oamenilor saraci si unor biserici si iubitului sau diverse sume.

Alti 300.000 de dolari i-ar fi impachetat intr-o basma si i-ar fi ascuns in tufisurile din fata blocului unde locuieste, iar dupa o perioada de timp acesti bani ar fi disparut.

Judecatorul care a analizat acest caz este ferm: "Instanta constata ca acestea nu se coroboreaza cu niciun alt mijloc de proba administrat in cauza, afirmatiile nefiind demonstrate, cu atat mai mult cu cat prin rechizitoriul Parchetului s-a dispus disjungerea cauzei in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul infractiunii de favorizare a faptuitorului".

Povestea celor 400.000 de dolari nu se incheie insa aici. In octombrie 2015, falsii vrajitori sunt arestati. Corina este contactata de apropiatii celor doi, care ii transmit ca acestia au suferit un accident de masina, sunt in spital si nu vor mai putea vorbi.

La cateva luni, ea primeste un alt telefon din Romania, in care i se transmite ca banii sai, cei aproximativ 400.000 de dolari americani, au fost arsi in numele sau, pentru a trai.

Mesajul este ca ar trebui sa se bucure ca inca traieste, precizandu-i ca banii nu sunt importanti in viata, astfel incat trebuie sa uite de ei, pentru ca va primi bucurii de pe urma lucrarii facute si ar trebui sa aprecieze ceea ce i-au oferit cei doi tamaduitori.

Au ales sa nu dea declaratii

In timpul anchetei, "Mama Elena" si "Tamaduitorul George" au refuzat sa dea declaratii, rezervandu-si dreptul la tacere, pozitie mentinuta si in cadrul cercetarii judecatoresti.

"Credinta persoanei vatamate in astfel de practici a fost speculata de cei doi inculpati pentru obtinerea unui folos patrimonial direct, in contextul in care nu activitatea lor in sfera paranormalului a fost circumscrisa ilicitului penal, ci pretinderea ca desfasoara astfel de activitati ramase fara rezultat coroborata cu urmarirea folosului obtinut in mod consecutiv pe nedrept de la persoana vatamata.

Asadar, activitatea frauduloasa a inculpatilor s-a concretizat in prezentarea unor situatii neadevarate persoanei vatamate prin prisma calitatii neadevarate de tamaduitori, aspecte rezultate in mod evident din probele administrate in cauza
", este concluzia judecatorului, in acest caz.

Condamnari cu suspendare

Tribunalul Prahova i-a condamnat pe cei cinci inculpati in acest caz la sentinte intre 2 ani si 8 luni - 3 ani inchisoare cu suspendare. In timpul procesului, mai multe parti vatamate au incheiat acorduri de mediere cu inculpatii, iar instanta a incetat procesul penal pentru mai multe infractiuni de inselaciune.

Pedepsele au fost date pentru infractiunile de santaj si pentru inselarea Corinei. De asemenea, acestia trebuie sa restituie banii. Pentru a recupera o parte din prejudiciu, instanta a mentinut sechestrul pe mai multe imobile aflate in proprietatea falsilor vrajitori.

Cazul se afla pe rolul Curtii de Apel Ploiesti, in faza de apel, urmatorul termen este stabilit pe 5 februarie, potrivit portalului instantelor.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 29922 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
39 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Domnule Ionel Stoica, cati bani ii veti cere lui Badea de la Antena3

care si-a facut toata emisiunea de asta seara citind articolul dumneavoastra?

Despre stupiditatea omeneasca, nu doresc sa comentez.
Este trist.

 

CH .... este Confédération suisse....adica tu vrei sa spui ca esti

elvetian ??? Adica esti MosGerilaCraciMacacGiciConstant ...etc , boschetarul din Elvetia ??? ba ghertoi , ai facut gunoierele asa repede si esti deja pe z.com ??
aaaa , le-ai facut in schimbul de noapte ....ahhaa!

Doi vrajitori din Ploiesti au pacalit o romanca stabilita in SUA cu 400.000 de dolari. Stenograme din dosar

 

H andicapati sunt si peste

Ocean,nu numai in Romania...pai daca ea le trimite banii....

 

Cred ca realizezi ca aici e vorba de trafic de carne vie

Cine crede ca un om normal da ...450.000 dolari ca sa se intoarca la "asternut",
amantul.
Numai moldogotii de la Sputnik mai pot crede asa ceva,eu zic sa fiti atenti la aceste"stiri"bombastice....
Nici macar nu-i vorba de vreun clan anume,sunt niste infractori moldogoti-romi ce nu s-au inteles la bani.

Condamnare cu suspendare. E clar, au participat si

judecatorii la jefuirea femeii, o păarte din bani au ajuns in buzunarele lor.......

 

 

Ce tare e Diaspora....!!!

Nu-i de mirare ca e fraierita de #rezist...

Ce vorbesti ma

vezi ca nu de #rezist e vorba ci de clanurile de romi prietene cu psd, ca doar fura impreuna.

@z123456 23.01.2020, 09:22

Ce-ai de sari asa ca ars, bre? :)))))))))))))

La voi peste Prut,nu-i plin de romi care gheceste?

Nu de la voi vin?!?

problema este acuma ca, in statele unite, americanca...

...romanca care a platit 400.000 $ unor escroci romani romanisatanezi este in mare arahat si, pe langa faptul ca escrocata a ramas cu banii de catre escroci luati, in conformitate cu legile americana fraierita romano-americana poate fi acuzata de complot platit in scopul uciderii sotului. indiferent prin ce mijloace fraiera a vrut sa scape de sot, faptul de necontestat este acela ca ea a actionat in scopul savarsirii unui omor cu intentie ( considerat in legile americane drept "first degree murder crime" ) - fapta penala pedepsita foarte tare de justitia americana care, in acest caz particular, se poate sesiza din oficiu. deci concluzia este clara: americano-romanca, sau romanca- americana, va fi si cu banii luati si bagata in ocna federala.

 

N-am nici o mila.

Nu-i prost cine cere , e prost cine da!
Punem pariu ca tiganii respectivi iau si ajutor social?

 

Credulilor; de cand in United States foloseste Euro?

Articolul e evident bombastic, plecat de le vre-un simbure de adevar si legat de Satele Unite ca suna mai bine, dar citit de aici din California am simtit imediat mirosul de bam gazetaresc care nu are legatura cu absolut nicic un cetatean Amercian fie el/ea si de origine Ro.; hai fitit mai seriosi!
Numai din primele paragrafe trebuia sa va dati seama ca e facatura gazetaresc, numnai citind:
“Sutele de mii de euro trimise din SUA in Romania prin transferuri bancare…"
Aicic in U.S. nu se fac tranzactii bancare in Euro, si daca intrebi pe starda mai mult ca sigur ca nicic nu stiu ce e aia …
Nu mai fiti asa creduli!

 

Credulilor; de cand in United States se folosește Euro?

Articolul e evident bombastic, plecat de le vreun sambure de adevăr si legat de Satele Unite ca suna mai bine, dar citit de aici din California am simțit imediat mirosul de bam gazetăresc care nu are legătură cu absolut nici un cetățean American fie el/ea si de origine Ro.; hai fiți mai serioși!
Numai din primele paragrafe trebuia sa va dați seama ca e făcătură gazetăresc, numai citind:
“Sutele de mii de euro trimise din SUA in Romania prin transferuri bancare…"
Aici in U.S. nu se fac tranzacții bancare in Euro, si daca intrebi pe stradă mai mult ca sigur ca nici nu știu ce e aia …
Nu mai fiți așa creduli!

 

What evă...

Tinere...ai mai postat odata aceeasi idee...Ai crezut ca nu te faci inteles din prima? Doar Mircea LaBadea chiar ea pune la emisiune clipuri de pe YouTube de vreo trei patru ori pana se prind telespectatorii 'telectuali privitori de A3.
Hai pa

Pt. ca in trecut in trecut nu aparea ce am scris..

Asta probabil pt. că nu convenea cenzurii care acum vad ca s-a ridicat dintr-o data; asta adunat și cu faptul ca fiind pe partea opusă a planetei și la o diferenta de 10 fuse orare... Cat despre varsta chiar daca fiind plecat de peste un sfert de secol si nu stiu de cine vb. d-ta de acolo din Ro., mai scriu bine-n Ro., mersi de compliment; dar sunt un pensionar fost pilot in Ro. de fapt sunt șeful promoției pe țara numita Ro. a anilor 1984. All the best, more later...

C. P.
California

My World-Wide Experienced Engineer Professional Profile:
https://www.linkedin.com/in/cezarpuica

Energia e o marime vectoriala!

povestea e de cind lumea:)))

creca dintre toti astia: ' "clarvazatori", "tamaduitori", "samani", "vrajitori" sau "bioterapeuti" ', doar bioterapeutii sint mai noi pe piata, da nu sint sigur!:)))

faza extrem de foarte tare e cu totul alta, si are potentialul de a provoca ceva schimbari fundamentale in Stiintele Naturii:)))

deci faza extrem de foarte tare e faptul ca Energia...e o marime vectoriala!

ENERGIA E O MARIME VECTORIALA!

cum am mai spus, da mai repet!:)), taramul cuantic:) se intinde pe doua niveluri cuantice, asta fiind o treaba fundamentala in cunoasterea Universului.

unul dintre ele e plenar vectorizat, adica energiile care se manifesta pe acest nivel cuantic sint marimi vectoriale.

e si logic, pina la urma, ca totul in Univers pare a fi destul de foarte bine definit, rinduit, totul avind...un sens!:))), dincolo de exprimarea cantitativa.

pe vremea Babilonului stiintele erau alea care erau, si ele puneau haturi, in mod ...stiintific, dar babilonian!:))), energiilor vectoriale.

la ce sint bune haturile astea? pai cunoscind dinamica energiilor vectoriale, cunosti dinamica realitatii,
pentru ca mai intai energiile vectoriale si abia dupaia realitatea, povestea fiind a celor doua niveluri cuantice.

ce e de remarcat e ca stiintele babiloniene erau...foarte tari!, pentru ca mai aveau oleaca si ajungeau la Cer!
cine e Cerul?...sau Pamantul? ...pai cele doua niveluri cuantice, asta sint Cerul si Pamantul,

atita tot ca Cerul si Pamantul sint exprimari mai complexe decit simplul cer si pamant!:))), Povestea lor fiind Povestea Curcubeului, dinamica Cerului si Pamantului fiind Dinamica Curcubeului:))

Dinamica Curcubeului e tot una cu Dinamica Nivelurilor Cuantice.

fara a intelege dinamica nivelurilor cuantice,
care e o dinamica a intregului,
cele doua niveluri cuantice, cu toate ca nu au intersectie, formind un Intreg,
nu poate fi inteleasa nici Dinamica Pasarii Phoenix.

vedeti...atunci cind turnul babel s-a daramat, el s-a daramat pe Pamant, pe un nivel cuantic, pe celalalt nivel cuantic...el nu s-a daramat, ca energiile alea vectoriale n-au disparut, nu s-au nascut in Realitate( ca turnul s-a darimat!), au ramas in gestatie...cautindu-si nasterea in realitate.
prin urmare, folosind Cenusa turnului babel CA PE O TEMELIE, energiile vectoriale ( care in fapt sind dinamizate de Dorinta!, dorinta fiind o exprimare vectoriala) s-au apucat sa construiasca un alt turn, atita tot ca tehnologiile folosite erau al unui nivel superior de dezvoltare, ca de fiecare data cind Pasarea Phoenix se manifesta, ea Insamanteaza Vechea Samanta intr un sol nou, mai capabil, pentru ca energiile vectoriale vor participa la faurirea unei constructii nou-noute, scotind din joc toate exprimarile care s-au dovedit incapabile.

mai simplu spus, stiintele babiloniene n-au disparut in neant, ca le-a inviat Pasarea Phoenix, noua haina fiind...Stiintele de azi

 

Energiile vectoriale, Matematica si...Babilonul!:)))))))

din stiintele babiloniene s-au mai pastrat ceva,
dar chestii marunte, gen vrajitorii, etc,
in care fix energiile vectoriale sint vizate,
dinamizarea lor dupa bunul plac,
doar pentru ca aceste energii sint marimi vectoriale
fiind o tentatie, din cite se vede destul de foarte implacabila!:)))

nivelul atins de stiinte in babilon a devenit imposibil de reatins, pentru ca el, atunci cind s a dovedit incapabil, a disparut din posibilitati. e lege in Univers!
prin urmare ceea ce fac vrajitorii, aia...adevarato!, totusi:))), asta fac, dinamizeaza energii, redefinindu-le exprimarea vectoriala.
evident ca acest dezechilibru va purta cu el masuri de echilibrare si le va purta in mod implacabil.

ceea ce e de luat in seama este ca stiintele babiloniene urmareau cunoasterea viitorului, lucrind pe nivelul cuantic al anergiilor vectoriale, adica...cel putin pe nivelul asta!, poate ca si palalalt, habar n-am!:)))

cum spuneam, Pasarea Phoenix e o Dinamica, e insasi PRIMAVARA!
prin urmare fix atunci cind peste stiintele babiloniene s-a asternut Iarna, a fost definita si Primavara care a permis renasterea stiintelor babiloniene, renastere care e clasica: se pastreaza energiile vectoriale, dar se scot din joc toate exprimarile (de pe celalalt nivel cuantic) care s-au dovedit incapabile.

deci daca va gindeati, cumva, de unde au rasarit, din ce au rasarit stiintele de azi, pai iauite de unde, din Babilon!:))), din stiintele babiloniene!:)))))))

ce faceau stiintele babiloniene?
pai...SE OCUPAU CU DINAMICA CUANTICA!:))))))

unde au ajuns stiintele...intre timp, adica dupa citeva mii de ani?
pai...tot acolo:)))), ca tot asta fac,
studiaza dinamici cuantice,
dar....cu o alta masura,
superioara,
stiintele de azi fiind mai capabile sa le studieze decit stiintele babiloniene:))))

acu ca sa va plictisesc pina la cap...tre s-o v o bag si paia cu calculatorul cuantic si inteligenta artificiala!:))))))))))))))))
:
stiintele babiloniene, care, evoluind, s-au redefinit, renascind si crescind....frumos!:)), si aratind azi fix cum arata stiintele naturii azi, aveau o tinta, ca Rezultanta energiilor vectoriale, intre timp, doar s-a mai cizelat!:))), ca a fost alimentata cu Dorinte, cu dorinte de acelasi tip!, compatibile cu Rezultanta, pe care a potentat-o, ca, pina la urma, si pe vremea babilonului dar si pe vremurile astea, tinta urmarita e aceeasi: Nemurirea!:)))

pai...cum sa disponibilizezi Nemurirea daca nu ai control asupra Viitorului? domne, chiar nu se poate, ...paici!:))))

poti avea control asupra viitorului? ai putea incerca, lumea mare o face, energiile vectoriale asta urmaresc, iar Computerul Cuantic si Inteligenta Artificiala formeaza echipa cistigatoare,
atita tot ca in mod relativ!:))))

Tot Timpul, o dinamica proprie Granitei dintre Cer si Pamant, deci o dinamica posibila exclusiv la nivel cuantic, atunci cind poate fi tradusa pe limba realitatii

 

Clonarea ecuatiei de miscare a Naturii disponibilizeaza Nemurirea:))

'Tot Timpul', o dinamica proprie Granitei dintre Cer si Pamant, deci o dinamica posibila exclusiv la nivel cuantic, atunci cind poate fi tradusa pe limba realitatii face...minuni!:)))

pentru ca...permite cunoasterea Naturii avind Tot Timpul la dispozitie in 'timpul lui Planck'! deci pina la urma chiar ajungi sa cunosti dinamica Naturii!:))))

cunoscind dinamica Naturii...esti mai deosebit?:))))
daca tinta e Nemurirea, creca da!:))))

altfel, creca nu, ca fiind una cu Natura nu poti sa fi deosebit, ci...una cu Natura!:))))))

...da stati sa revenim la faza cu Nemurirea, ca e tare:)))
deci studiind , cunoscind Dinamica Naturii, omul ce face? pai ce sa faca, acceseaza ecuatia de miscare a Naturii!, care e perpetua!

clonind ecuatia de miscare a Naturii,
care e perpetua,
Computerul Cuantic si Inteligenta Artificiala fiind actorii la moda,
omul pune pe masa o miscare perpetua, un Perpetuum Mobile,
...adica Nemurirea, oameni buni!:)))))))))))))))

e tare, asa-i?:))))

iata si ceva chiar interesant: omul, accesind Nemurirea, o va incurca cu Vesnicia.
or faza absoluta e ca mai intai Vesnicia si abia dupaia Nemurirea, ...chiar si atunci cind Timpul dispare inclusiv ca Definitie!:))))))))

 

Ba ...Online , si tu umbli cu vrajeala ?

mai fa si tu o pauza , ca o sa te gripezi ,si-o sa te bage astia in carantina 😅🤣🤣😂

"stimate" online....

La lucrarile Congresului al "paispelea", s-a votat in unanimitate urmatoarea decizie de urgenta:

Du-te la culcare....Ai inceput sa bati campii

Perpetuum Mobile: Clona Vesniciei. iar o clona e seaca, se stie:))))

creca daca se retine Esenta e suficient!
...creca!:)))

Esenta e ca Nemurirea e o Clona a Vesniciei.
dar pe cind Clona e, prin Definitie, o exprimare Relativa, Vesnicia e o exprrimare Absoluta.

 

:)))

ce-am scris mai sus poate fi pus in rama, daia de cea mai buna calitate!:))))

nu pentru mine:))), ca nu mi trebuie!:)))) pe mine nu ma bagati in seama:),

...pentru voi,
ca,... cine stie,
poate va va fi de folos fundamental, cindva:))))

 

Mare-i gradina lui Dumnezeu!

...!

 

Si multi d'ăia ca tine sar gardul,cand poarta e dăschisă.

Ghiocul se preda la scoala gimnazială la voi in Tiraspol,laolaltă cu religia?

Cred ca nu ti-ai luat pastilele?Ce-ai cu mine bula

????

Prostia in toate ipostazele sale,este cea mai scumpa marfa!

Cat de proasta poate fi o persoana sa creada in bazaconiile insirate de indivizi si individe semi-analfabete?Teo

 

Probabil la nivelul tau.

:)))))))))))))


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor