Scandalul personalitati la vrajitoare - unele neaga, altele confirma

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 15:57
7985 citiri
Scandalul personalitati la vrajitoare - unele neaga, altele confirma
Foto: Arhiva

Mai multe personaje sonore din viata publica din Romania au aparut, marti, pe o lista a amatorilor de ghioc, pacaliti de vrajitoare cu peste un milion de euro.

Printre numele vehiculate in acest scandal a fost si cel al fostului lider PSD Mircea Geoana. Insa reprezentantii senatorului au declarat pentru Ziare.com ca acesta nu a apelat la serviciile vrajitoarelor, precizand ca informatiile aparute in presa sunt false.

Si Amalia Nastase a negat, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, ca ar fi fost vreodata clienta a vrajitoarelor.

"Aceste lucruri contravin religiei noastre, contravin legii. Eu nu am apelat la aceste servicii si sunt uimita cum atata lume ma suna sa ma intrebe daca sunt victima. Evident ca nu am platit pentru asa ceva si evident ca acesti oameni merita sa putrezeasca in puscarie.

Aceste femei cu patru clase se lauda pentru ca au nevoie de niste oameni cu imaginea curata pentru a le da o legitimitate in escrocheriile lor. Tehnicile acestea de manipulare comunista inca mai merg in Romania. Cum sa se gandeasa cineva ca as putea apela la asemenea ineptii?", a explicat Amalia Nastase.

Politicieni, fotbalisti si artisti, pacaliti de vrajitoare cu un milion de euro

Totodata, tenismenului Ilie Nastase a infirmat ca ar fi implicat in acest scandal.

"Sunt prostii, ne luam dupa niste femei care nu sunt duse deloc la biserica. Chiar nu inteleg! (...) Chiar nu stiu ce sa va zic. Pot sa bage si pe presedintele Romaniei si pe mine si pe toata lumea, ca e usor sa dai nume. Mi se pare ceva incredibil! Eu fug de ele, m-au si amendat ca m-am luat de ele, ca am facut declaratii despre tigani. Stiti ce se intampla? Va luati prea mult dupa prostii", a acuzat Ilie Nastase.

Sanziana Buruiana, in schimb, a marturisit ca, recent, a primit un telefon de la vrajitoarea Vanesa.

"M-a sunat o vrajitoare sa-mi spuna ca vrea sa ne intalnim. Ca stie ea ca cineva vrea sa-mi faca rau. M-am si speriat. I-am spus ca eu cred in Dumnezeu si ca nu are ce sa mi se intample. I-am inchis imediat telefonul", a povestit Sanziana Buruiana, la Antena 3.

Jurnalistii au vehiculat ca si fotbalistul Banel Nicolita ar fi apelat la vrajitoare pentru a obtine un contract in strainatate. Sportivul ar fi scos din buzunar 100.000 de euro.

Fotbalistul a dezmintit, la Sport.ro, ca ar fi apelat la serviciile unor vrajitoare pentru a se transfera de la Steaua.

Ipoteza supriza: Nicolita a dat bani la vrajitoare! Vezi cat

"Am muncit foarte mult, toata viata mea am muncit! Nu m-ati vazut in cluburi, nu m-ati vazut baut, tin foarte mult la imaginea mea. Daca nu-si cer scuze persoanele alea public, le dau in judecata si le cer un milion de euro daune! Vreau sa ia amenda maxima! Nu permit nimanui sa profite de imaginea mea!", a declarat Banel Nicolita.

Pe de alta parte, contactata de Ziare.com, Oana Zavoranu a precizat ca a fost, intr-adevar, victima vrajitoarelor. Prezicatoarele au santajat-o pe vedeta cu suma de 450.000 de euro, pentru a scapa de farmecele facute tot de ele.

Inna s-a amuzat dupa ce a aflat ca numele sau ar fi implicat in acest scandal.

"Ultima oara cand am fost la vrajitoare, mi-am facut revizia la matura mea zburatoare dar am fost putin dezamagita de coada mare la care a trebuit sa astept. Un astfel de subiect nu poate decat sa ma distreze", a spus cantareata pentru Realitatea.net.

Lista celor care au fost pabugiti de cele care se autointituleaza clarvazatoare mai cuprinde nume precum, Mihaela Borcea, care a scos din buzunar 400.000 de euro sau Corina Chiriac.

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Christian Ciocan, a declarat pentru Ziare.com ca una dintre victime "a fost de acord sa isi decline identitatea, insa numai dupa finalizarea procedurilor. (...) Am identificat alte posibile 14 victime, insa dupa extinderea cercetarilor s-ar putea ca numarul acestora sa fie diferit".

Razie la vrajitoare acuzate de inselaciune - Oana Zavoranu, printre pagubiti

Locuintele a 13 vrajitoare din Ilfov, acuzate ca au inselat numeroase persoane, au fost perchezitionate, marti dimineata, de mai multe echipe de politisti.

Potrivit lui Christian Ciocan, pana in prezent au fost retinute sapte persoane: trei femei si patru barbati. Vrajitoarele "Melisa" si "Vanesa", cunoscute printre vedetele romanesti amatoare de ghioc, au fost si ele retinute de politisti.

Numarul suspectilor a crescut insa la noua persoane, insa una nu a putut fi gasia de politisti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#scandal vrajitoare vedete, #Geoana Amalia Nastase vrajitoare , #inselaciune