Ziare.com

Actorul Vladimir Gaitan a fost externat

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 22:12

   

Actorul Vladimir Gaitan a fost externat
Actorul Vladimir Gaitan a parasit luni Spitalul Floreasca la o saptamana de la internarea survenita in urma unei crize de angina pectorala, care l-a surprins pe artist pe platoul de filmare.

"Stabil din punct de vedere clinic, biologic, electrografic fara complicatii la locul de punctie arteriala. S-a externat azi 02.11.2009 ora 12:00", informeaza un comunicat al biroului de presa al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, citat de Libertatea.

Spitalul Floreasca informa, sambata, ca actorului i-a fost facuta o coronarografie pentru stabilirea anatomiei vaselor inimii, evidentiindu-se o "boala coronariana pe un singur vas, manifestata prin stenozarea (ingustarea) unei singure artere, responsabila de simptomele pacientului".

Coronarografia a fost urmata de tratamentul interventional al bolii, prin efectuarea angioplastiei coronariene cu implantare de stent pe vasul ingustat, iar rezultatul procedurii a fost foarte bun, interventia nefiind urmata de complicatii.

Potrivit medicilor, actorul va trece pe tratament medicamentos si se va putea intoarce la activitatea profesionala in cel mai scurt timp.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 793 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor