Ce masuri dure anunta milionarul Romeo Dunca, proaspat ales presedinte al CJ Caras-Severin: "Cu siguranta voi face curatenie"

Miercuri, 30 Septembrie 2020, ora 10:25
7936 citiri
Ce masuri dure anunta milionarul Romeo Dunca, proaspat ales presedinte al CJ Caras-Severin: "Cu siguranta voi face curatenie"
FOTO Facebook/Romeo Dunca

Dupa o campanie agresiva impotriva actualei administratii, omul de afaceri Romeo Dunca a reusit sa obtina functia de presedinte al CJ Caras-Severin, iar una dintre primele masuri anuntate este un control intern amanuntit.

Potrivit sursei citate, Romeo Dunca si-a intarit promisiunile din perioada de campanie si dupa ce s-a confirmat ca a obtinut sefia Consiliului Judetean Caras-Severin. Mai mult, el va avea si sprijinul majoritatii din CJ, unde PNL a obtinut 16 mandate, PSD-Pro Romania ALDE -9, iar PMP-5.

"Obosit putin de lupta electorala, dar incantat de rezultat, pornesc acum pe lungul drum ce va avea ca final schimbarea pe care noi toti, simpli si buni, o asteptam de mult. Ma inclin increderii pe care oamenii acestui judet au pus-o in dreptul meu si necontenit ma voi ridica la nivelul ei. Incepand de azi, continuand cu maine si fara de ragaz in viitor, vom aduce impreuna acest judet pe harta atentiei iubitorilor de frumos. Multumesc ca ati gasit in dreptul meu, toti aceia care m-ati votat, o speranta ca veti putea trai mai bine in acest Banat frumos. Voi onora increderea dumneavoastra, pe care ati pus-o in mine, prin munca mea de zi cu zi in folosul vostru, al tuturor", a aratat Dunca.

Potrivit adevarul.ro, printre primele masuri pe care le va lua Dunca din functia de presedinte al Consiliului Judetean este si cea privind implementarea unui sistem de monitorizare a activitatii angajatilor prin cartele de lucru. De altfel, Dunca a vorbit in toata campania ca va face ordine atat printre angajatii administratiei judetene, cel mai mare angajator din Caras-Severin, dar si ca va scoate la iveala ilegalitatile comise de fosta conducere.

"Cu siguranta voi face curatenie. Dar nu numai atat. Sa fac curatenie imi va lua o mica parte din timp. Marea parte din timp si din energie o voi canaliza pentru a schimba in bine, pentru a munci si a recupera timpul pierdut. Deci, sa nu se inteleaga ca ma voi focusa doar pentru a cauta relele celorlalti. O sa-mi aloc o parte din timp si pentru asta, sa arat poporului ce s-a intamplat, cum s-au cheltuit banii oamenilor, dar o sa o fac eficient in asa fel in care mare parte a timpului si energiei vor fi pentru a face ceva frumos in judetul acesta", ne-a declarat Dunca.

Romeo Dunca a mai spus ca mizeaza totul pe cartea turismului si ca are proiecte care vor transforma judetul in cea mai dezvoltata zona turistica a tarii.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#romeo dunca, #consiliul judetean caras severin , #interne