Primaria Arad a castigat 100.000 lei din vanzarea masinilor abandonate in oras

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 19:20
2021 citiri
Primaria Arad a castigat 100.000 lei din vanzarea masinilor abandonate in oras

Primaria Arad a castigat aproximativ 100.000 lei din vanzarea la licitatie a 98 de autovehicule si doua atelaje hipo, care au fost abandonate de proprietari pe strazile din municipiu, preturile de pornire fiind cuprinse intre 80 lei si 2.000 lei.

Vehiculele scoase la licitatia organizata vineri au fost ridicate de pe domeniul public in ultimul an si au fost duse la Depozitul de autovehicule abandonate.

Preturile de pornire pentru fiecare autovehicul au fost stabilite in urma evaluarii de catre un expert autorizat. La aceasta licitatie s-au prezentat persoane fizice si juridice din mai multe judete.

Cel mai scump autoturism vandut la licitatia organizata vineri a fost un Mercedes E 220. Acesta a avut pretul de pornire de 2.000 lei si a fost adjudecat cu suma de 5.000 lei. Pentru acest Mercedes au fost opt persoane care au licitat. Mercedesul avea usa dreapta fata zgariata, aripa dreapta infundata si motorul neintretinut. Un alt autoturism Mercedes, cu masca din fata lipsa, avariat in partea din fata, cu capota deformata si anvelopele uzate, a fost scos la licitatie cu pretul de pornire de 800 de lei, iar in final a fost adjudecat cu 2.700 de lei.

Un aradean a licitat pentru un autoturism marca Fiat Punto. Aradeanul a spus ca si-a dorit foarte mult acest autoturism, deoarece vrea sa il ofere cadou sotiei sale, cu ocazia de zilei ei de nastere.

Cele doua atelaje hipo scoase la licitatie au fost cumparate cu 100 lei, respectiv 200 lei, pretul de pornire fiind de 80 lei. Cumparatorul a spus ca le face cadou bunicilor sai, pentru a se folosi de ele la munca campului.

Printre masinile care au fost scoase vineri la licitatie s-au mai regasit multe Dacii, diferite modele, dar si autoturisme marca BMW, Fiat, Renault, Ford, Suzuki, Mazda si Seat. Toate autoturismele au avut diverse defectiuni.

30 dintre autovehicule au fost cumparate de proprietarul unui service auto, care a spus ca le-a achizitionat pentru piese de schimb. "Toate masinile au fost foarte disputate. Pretul de pornire la licitatie al tuturor autoturismelor abandonate a fost de 50.000 de lei, in final, dupa licitatie, am obtinut suma de aproximativ 100.000 de lei", a precizat Corina Draghici, purtator de cuvant al Primariei municipiului Arad.

Primaria Arad a obtinut, anul trecut, peste 63.000 lei la licitatiile organizate pentru vanzarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public din municipiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În Arad se dă drumul la căldură. Decizia autorităților vine după anunțul că temperaturile coboară aproape de zero grade Celsius
În Arad se dă drumul la căldură. Decizia autorităților vine după anunțul că temperaturile coboară aproape de zero grade Celsius
Furnizarea energiei termice în locuinţele din oraşul Arad va fi reluată de CET Hidrocarburi, la două săptămâni de la oprire, din cauza temperaturilor scăzute anunţate pentru următoarele...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Arad, #Arad masini abandonate, #Arad vanzare masini abandonate , #interne
Comentarii