Ziare.com

Berceanu evalueaza starea infrastructurii dupa inundatii

Marti, 06 Iulie 2010, ora 09:41

   

Berceanu evalueaza starea infrastructurii dupa inundatii
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si secretarii de stat din ministerul de resort Marin Anton si Gheorghe Popa se vor afla, marti, in zonele in care infrastructura a fost afectata de inundatii, pentru evaluarea pagubelor si identificarea solutiilor de remediere.

Potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Transporturilor, Radu Berceanu va merge in judetul Suceava, in timp ce Marin Anton si Gheorghe Popa vor ajunge la Galati si Braila si, respectiv, la Suceava si Galati.

Ministrul Transporturilor se va afla in jurul orei 12.30 pe DN 17A la podul de peste raul Suceava din localitatea Dornesti.

Si ministrul Economiei, Adriean Videanu, a anuntat autoritatile judetene ca marti va fi prezent din nou in comuna Damuc, grav afectata de inundatiile produse saptamana trecuta. Ministrul Economiei ajunge la Piatra Neamt in jurul orei 8.00, dupa care va pleca la Damuc.

Peste 400 de gospodarii sunt izolate la Damuc, de cinci zile, dupa ce viiturile au rupt un drum judetean in trei locuri si a facut imposibil accesul oricarui autovehicul.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 872 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor