Emil Boc, huiduit din nou la Galati: "Ai sa duci tara de rapa!"

Luni, 05 Iulie 2010, ora 16:45
3244 citiri
Emil Boc, huiduit din nou la Galati: "Ai sa duci tara de rapa!"
Foto: Realitatea TV

Premierul Emil Boc a fost huiduit de cateva persoane, luni, la Galati, in timp ce vizita digul de protectie de 4,5 km construit in sudul orasului la dispozitia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Mai multi locuitori din cartierul Valea Orasului, direct amenintati de apele Dunarii, i-au strigat "Huo!" primului ministru, in timp ce acesta venise sa vada cum decurg lucrarile de ridicare a digului. "Ai sa duci tara de rapa", "Ia lopata in mana!", "Ceva bani ai adus?", i-au strigat oamenii, fluierandu-l.

Premierul Emil Boc a sosit la Galati in jurul orei 14.30, impreuna cu ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga. Cei doi au fost intampinati de secretatul de stat in MAI Mihai Capra si de adjunctul sefului IGSU, general maior Viorel Nemes.

Acestia din urma le-au prezentat premierului si ministrului de Interne stadiul lucrarilor, delegatia mergand apoi pe toata lungimea digului - de la Palatul Navigatiei pana la sediul Directiei Regionale Vamale - si urmarind pe teren modul in care lucreaza militarii si lucratorii ISU din Galati si din tara. Emil Boc le-a multumit acestora, le-a urat spor la treaba si a transportat si un sac cu nisip la baza digului.

Secretarul de stat Mihai Capra i-a spus premierului ca digul de la Dunare va fi gata marti, dupa care echipele vor trece la "elemente de finete".

"Ne concentram pe digul de aici, acesta este scenariul de baza. Aparam Galatiul, aparam Grindu (n.r. - localitate aflata pe malul tulcean al Dunarii, in dreptul municipiului Galati, in zona Cotul Pisicii, unde ar putea fi operata o inundatie controlata pentru protejarea Galatiului)" a declarat Emil Boc, inainte de a pleca din Galati.

Luni, la ora 12.00, Dunarea masura la Galati 678 cm si era in crestere. In schimb, raul Siret incepuse sa scada, de la 729 de cm, la ora 0.00, la 722 cm, la ora 12.00.

Citește și:
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, afirmă că preţul unui kilogram de caşcaval nu va ajunge la 100 de lei, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public în contextul scumpirilor din ultima...
USR a depus un proiect de lege pentru transparentizarea banilor pe care partidele îi bagă în presă și propagandă
USR a depus un proiect de lege pentru transparentizarea banilor pe care partidele îi bagă în presă și propagandă
USR a depus, joi, 29 septembrie, un proiect de lege pentru transparentizarea cheltuielilor pe care partidele politice le fac, din banii publici primiţi ca subvenţie, cu presa şi propaganda....
Comentarii
Poza vlad al lui tepes
vlad al lui tepes
rank 5
Cine il huiduie pe Boc? Pai s-a dovedit data trecuta. Stie tot Galatiul ca autorul atacului cu oua este Marian Popa, adica liderul lumii interlope