Vezi drumurile blocate si trenurile anulate, din cauza inundatiilor

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 08:27
3110 citiri
Vezi drumurile blocate si trenurile anulate, din cauza inundatiilor

Zece trenuri care circula pe magistrala Bucuresti Nord - Timisoara Nord au fost anulate din cauza inchiderii traficului intre statiile Teregova si Armenis, in judetul Caras-Severin, in urma inundarii liniei.

Traficul feroviar intre statiile Teregova si Armenis, pe sectia Orsova - Caransebes - Timisoara, a fost inchis marti seara, dupa ce linia de cale ferata a fost inundata si acoperita cu aluviuni, se arata intr-un comunicat de presa al companiei CFR Calatori.

Astfel, trenul Accelerat 1693, care a plecat marti seara din Bucuresti ,a fost anulat pe relatia Craiova - Timisoara Nord, pasagerii fiind preluati de trenurile Rapid 360-1 si 695 Bucuresti Nord - Timisoara Nord.

In noaptea de marti spre miercuri, cinci trenuri de pe magistrala Bucuresti Nord - Timisoara Nord au fost anulate pe rutele care duc spre statiile Teregova si Armenis.

Trenul Accelerat 1694 a fost anulat pe relatia Timisoara Nord - Craiova, iar pasagerii vor fi preluati de trenul Rapid 696, trenul Rapid 361-2 (de la Belgrad) a fost anulat pe relatia Timisoara Nord - Filiasi si va circula pe ruta ocolitoare Timisoara Nord - Aradu Nou - Simeria - Filiasi, iar pe relatia Filiasi - Craiova - Bucuresti Nord va circula intarziat.

Stare de alerta de inundatii - urmareste evolutia minut cu minut

De asemenea, trenul Rapid 360-1 (cu destinatia Belgrad) a fost anulat pe relatia Filiasi - Timisoara Nord si va circula pe ruta ocolitoare Filiasi - Simeria - Aradu Nou - Timisoara Nord, trenul Rapid 695/699 a fost anulat pe relatia Filiasi - Caransebes - Timisoara Nord si va circula pe ruta ocolitoare Filiasi - Simeria - Ilia - Lugoj - Timisoara, urmand ca pe relatia Lugoj - Caransebes - Resita Sud sa circule un tren suplimentar, iar trenul Rapid 696/698 a fost anulat pe relatia Timisoara Nord - Caransebes - Filiasi si va circula pe ruta ocolitoare Timisoara - Lugoj - Ilia - Simeria - Filiasi, pe realatia Resita Sud - Caransebes - Lugoj circuland un tren suplimentar.

Miercuri, trenurile Intercity 12011 si 594 nu vor circula intre Orsova si Caransebes, trenul Accelerat 1692 va fi anulat pe relatia Timisoara Nord - Bucuresti Nord, urmand ca pasagerii sa fie preluati de trenul Intercity 592, iar trenul Intercity 592 va fi anulat pe relatia Timisoara Nord - Filiasi si va circula pe ruta ocolitoare Timisoara Nord - Aradu Nou - Simeria - Filiasi - Craiova - Bucuresti Nord.

Drumuri blocate

Circulatia pe DN 17A intre Radauti si Siret a fost inchisa si deviata pe un traseu ocolitor, dupa ce podul peste raul Suceava din comuna Dornesti prezinta risc pentru trafic in urma cresterii nivelului apei.

Pe alte doua drumuri nationale unde traficul a fost blocat din cauza apelor se circula in prezent cu restrictii sau pe un singur fir. Astfel, pe DN 2E, la kilometrii 39+383 si 57+973, se circula pe o banda dupa ce s-au surpat rampe de pod, iar pe DN 17, la kilometrii 263+300 si 236+350, terasamentele sunt distruse si se circula cu restrictii.

Raman inchise DJ 291A Zvoristea- Zamostea-Gramesti, DJ 178A si DJ 178D in Solonet, fiind inundate, iar pe DJ 208B la Veresti nu se poate circula pe un pod a carui structura a fost afectata. Totodata, pe DJ 176 la Vatra Moldovitei se circula pe o banda, in timp ce pe DJ 208S, Dolhasca-Probota circulatia este restrictionata.

Citeste si:
AUR câștigă teren în fieful lui Gheorghe Flutur. Primar liberal: ”A instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice funcţie este ocupată cu şpagă”
AUR câștigă teren în fieful lui Gheorghe Flutur. Primar liberal: ”A instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice funcţie este ocupată cu şpagă”
Primarul liberal al comunei sucevene Bosanci, Neculai Miron, a semnat pe listele AUR pentru demitere preşedintelui Klaus Iohannis. Gestul edilului este însoţit de critici la adresa şefului...
USR, despre faptul că fostul ministru Cristian Ghinea ar primi bani pentru monitorizarea PNRR: „Fake news promovat de PSD”
USR, despre faptul că fostul ministru Cristian Ghinea ar primi bani pentru monitorizarea PNRR: „Fake news promovat de PSD”
USR respinge afirmaţiile conform cărora fostul ministru al Investiţiilor de Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, ar fi plătit pentru a realiza monitorizarea modului în care este implementat...