Seful IPJ Ilfov a fost demis

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 17:25
5073 citiri
Seful IPJ Ilfov a fost demis
Foto: Romania TV

Seful Inspectoratului de Politie Ilfov a fost, joi, eliberat din functie.

Potrivit Mediafax, seful IPJ Ilfov, Emanuel Marin Nica, ar fi trebuit sa fie audiat miercuri in cazul studentei japoneze ucise in luna august, in preajma Aeroportului Otopeni. Insa, acesta nu s-a prezentat, el justificand ca a intrat in concediu medical.

Seful IPJ a fost acuzat de management defectuos.

Emanuel Marin Nica, alaturi de adjunctii sai, Ionel Lefter si Nicolae Baicu, impreuna cu alti sase ofiteri din conducerea IPJ au fost cercetati in Consiliul Superior de Disciplina al Politiei Romane, in urma unei sesizari a ministrului Administratiei si Internelor, formulate la finalul cercetarii prealabile dispuse dupa uciderea japonezei Yurika Masuno.

Studenta japoneza omorata la Otopeni: Politist complice cu ucigasul

In luna august, o studenta japoneza de 20 de ani a fost acostata in aeroportul din Otopeni, urcata intr-un taxi si dusa pana la marginea unei paduri din Corbeanca, unde a fost talharita si ucisa.

Peste 30 de politisti au fost cercetati pentru neglijenta in serviciu in dosarul studentei japoneze.

Corpul de control al Ministerului de Interne a facut verificari in cadrul Inspectoratului Judetean Ilfov, iar ancheta a scos la iveala deficiente grave in anchetarea unor crime in serie comise de Vlad Nicolae, suspectul din cazul uciderii tinerei japoneze.

Citește și:
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat luni, 6 februarie, referitor la intenţia prefectului Capitalei Toni Greblă de a suspenda în instanţă PUZ Zone Protejate, că este singurul regulament...
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Potrivit unui sondaj recent, românii ar vrea un prezidențiabil care să aibă notorietate, imagine bună, să creadă în anticorupție, să aibă un proiect economic coerent și să țină țara...
Comentarii
Poza DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
rank 5
Nu puteți demite voi câți suntem noi! Parcă și Ponta a furat ceva.