Povestea jafului de la Banca Romaneasca din Sectorul 4. Hotul a fost arestat preventiv

Miercuri, 31 Mai 2017, ora 21:34
16673 citiri
Povestea jafului de la Banca Romaneasca din Sectorul 4. Hotul a fost arestat preventiv
Foto: Arhiva Ziare.com

Autorul jafului din 25 mai de la o sucursala a Bancii Romanesti din Sectorul 4 al Capitalei, prins miercuri si retinut pentru talharie calificata, a fost arestat preventiv.

Instanta a emis mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele tanarului de 27 de ani, care a furat 69.000 de lei.

Initial, el fusese retinut pentru talharie calificata, la iesirea de la audieri, tanarul declarand presei ca regreta gestul facut si ca o parte din bani i-a pierdut la jocuri de noroc.

Surse judiciare au declarat tanarul, care nu avea antecedente penale, si-a propus, sa jefuiasca o banca, astfel ca si-a facut din timp un plan amanuntit in acest sens.

El a cumparat un pistol, care parea de jucarie, a luat masina tatalui sau si apoi a intrat in sediul unei sucursale a Bancii Romanesti din Sectorul 4, de unde a furat o suma mare de bani, echivalentul a 69.000 de lei, dupa ce a amenintat-o cu arma pe o angajata.

Imediat dupa comiterea jafului, barbatul a intrat in toaleta unui centru comercial, unde s-a barbierit si si-a schimbat hainele. Apoi, el a aruncat pistolul, a bagat banii intr-un alt rucsac pe care il avea cu el si a plecat spre casa.

Potrivit acelorasi surse, ulterior, tanarul s-a dus la cazinou, unde a pierdut 22.000 de lei la ruleta, din suma totala furata.

Tanarul de 27 de ani a fost prins, miercuri, in urma a trei perchezitii facute de Politia Capitalei.

Politistii mai spun ca barbatul a fost gasit la o locuinta din Sectorul 4, tot acolo fiind descoperita si mare parte din suma in valuta furata de la banca, reprezentand aproximativ 70%.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#autor jaf banca prins, #jaf sucursala Banca Romaneasca , #jaf