Jaf armat la o banca din Slobozia - functionarele, amenintate cu pistolul

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 16:44
2404 citiri
Jaf armat la o banca din Slobozia - functionarele, amenintate cu pistolul
Foto: Cuget Liber

Un jaf armat a avut loc, miercuri, la o sucursala Volksbank din Slobozia. Angajatii bancii au fost amenintati cu o arma, iar hotul a reusit sa fuga cu o suma de aproximativ 1.000 de lei.

Atacatorul a intrat in sediul bancii inarmat, purtand o cagula pe fata, si a amenintat personalul, somand angajatii sa ii dea bani, arata Antena 3.

Potrivit procedurilor, acestia i-au dat talharului bani si au apasat butonul de panica. In momentul in care s-a activat sistemul de alarma, hotul s-a speriat si a fugit, insa a reusit sa ia cu el si banii oferiti de salariatii bancii.

Nicio persoana nu a fost ranita. Politistii din Slobozia se afla la locul incidentului, unde fac cercetari si audiaza martorii. De asemenea, mai multe echipaje de politie au fost trimise pe urmele atacatorului.

"Am fost sesizati ca un individ mascat a patruns in banca si a amenintat operatoarele. Asadar, s-au instituit filtre si echipe de scotocire a orasului. Nu s-a stabilit suma furata, inca se fac cercetari", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ialomita.

Reprezentantii Volksbank au precizat ca suma sustrasa este redusa, "avand in vedere politica bancii de a mentine numerarul din sucursale la strictul necesar operatiunilor curente cu clientii". Acestia au mai spus ca politistii si echipajul de interventie au ajuns in doua minute de la declansarea butonului de panica.

"La momentul incidentului, in sucursala erau doua persoane, angajati ai bancii. Niciun client nu era in sucursala la acel moment. Toate unitatile noastre beneficiaza de supraveghere prin intermediul camerelor de luat de vederi si de sisteme de alarma antiefractie (buton de panica). Volksbank a pus deja la dispozitia organelor de ancheta toate inregistrarile video. Din acestea rezulta ca in sucursala a intrat o singura persoana, atacatorul fiind inarmat si purtand o cagula", se arata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#jaf armat Slobozia, #jaf armat banca Slobozia, #jaf armat Volksbank Slobozia , #jaf