Tentativa de jaf la o casa de schimb valutar din Deva (Video)

Joi, 17 Februarie 2011, ora 23:03
2393 citiri
Tentativa de jaf la o casa de schimb valutar din Deva (Video)
Foto: Arhiva

Un barbat inarmat si avand pe cap o cagula a incercat, joi seara, sa jefuiasca o casa de schimb valutar din Deva, insa casiera unitatii a reusit sa actioneze butonul de panica, iar atacatorul a fugit.

Barbatul a intrat in casa de schimb valutar aflata in centrul orasului si a amenintat-o pe angajata cu un pistol. Acesta a inceput sa loveasca cu pumnii si picioarele in geamul de protectie si in usa din interiorul dupa care se afla casiera, incercand sa le sparga, pentru a ajunge la seiful cu bani.

Femeia nu si-a pierdut cumpatul si a apasat butonul de panica. Atacatorul, vazand ca nu poate patrunde in interiorul casieriei si dandu-si seama ca femeia a dat deja alarma, s-a speriat si a fugit printre blocuri.

"Am vazut un barbat care a iesit in fuga din casa de schimb valutar si s-a ascuns printre blocuri. Avea cagula pe fata si tinea un pistol la piept", a spus un martor.

La locul incidentului au ajuns imediat agentii de paza, politistii, jandarmii si paramedicii SMURD. "Femeia nu a fost ranita. A suferit doar un atac de panica si este in regula", a declarat paramedicul Mircea Oros.

Politistii ajunsi la fata locului au luat amprente si au vizionat imaginile suprinse de camerele de luat vederi ale unitatii.

"Suspectul este un barbat inalt cu constitutie atletica. Avea fata acoperita cu o cagula in momentul in care a intrat in casa de schimb valutar si incercam sa-l identificam din imaginile suprinse de camerele video. Suspectul avea asupra sa un pistol, dar nu stim inca daca era real sau nu. De asemenea, barbatul a mai amenintat doi oameni, care au intrat in casa de schimb in timpul tentativei de jaf", a declarat comisarul sef Dan Goga, adjunct al sefului Politiei Deva.

Patronul casei de schimb atacate, Sorin Dumitreasa, a mai fost victima unei talharii, in anul 2003. Atunci, Dumitreasa a fost atacat cu un levier in scara blocului de catre basarabeanul Serghei Gorbunov, care i-a furat borseta in care se aflau 70.000 de lei. Gorbunov este in prezent judecat pentru uciderea a doua persoane, in 2009, in timpul unui jaf la o casa de schimb valutar din Brasov.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#tentativa jaf Deva , #jaf