Un barbat care a spart o casa de amanet, prins in cateva ore

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 18:30
1595 citiri
Un barbat care a spart o casa de amanet, prins in cateva ore

Un barbat care a spart, luni, vitrina unei case de amanet din municipiul Arad si a furat bijuterii de aur in valoare de 7.000 lei a fost prins de politisti la cateva ore de la sesizarea furtului.

Barbatul a reusit sa vanda bijuteriile furate in doar aproximativ 90 de minute, la alte case de amanet sau magazine care comercializeaza bijuterii.

Conform anchetatorilor, Petrica Adrian B., de 33 ani, din orasul aradean Lipova, a intrat luni dimineata in casa de amanet si, in timp ce vanzatoarea discuta cu un client, a spart cu un ciocan o vitrina si a furat mai multe bijuterii din aur.

"Societatea functioneaza la parterul blocului unui bloc din cartierul Micalaca si avea sistem de supraveghere video care era in functiune. Angajata societatii prejudiciate a spus ca, in timp ce discuta cu un alt client, in incinta a intrat un barbat care, cu o sacosa de plastic in mana, s-a apropiat de vitrina in care se aflau expuse bijuteriile si, cu ajutorul unui ciocan, a spart geamul si a sustras mai multe bijuterii din aur. La fata locului s-a gasit o sacosa din plastic in care se afla un ciocan folosit de catre barbat pentru a sparge vitrina", a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtator de cuvant al Politiei Arad.

Pe baza declaratilor martorilor si a vizualizarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, barbatul care a sustras bijuteriile a fost identificat si, in doar cateva ore, a fost depistat de politisti.

"Cercetarile efectuate in cauza au reliefat ca, in doar o ora si jumatate de la savarsirea furtului, barbatul a reusit sa valorifice toate bijuteriile din aur, la bijuterii si alte case de amanet din Arad. Acestea au fost insa identificate si urmeaza sa fie recuperate pentru a fi restituite societatii pagubite", a mai mentionat purtatorul de cuvant al Politiei Arad.

Petrica B. a fost arestat pentru 29 de zile de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Arad, pentru furt calificat.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#jaf casa de amanet, #jaf casa amanet arestat , #jaf