Jandarmeria transmite multumiri organizatorilor protestului din 10 august

Duminica, 11 August 2019, ora 19:13
2913 citiri
Jandarmeria transmite multumiri organizatorilor protestului din 10 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a transmis, duminica, multumiri organizatorilor protestului din 10 august.

DGJMB precizeaza, pe Facebook, ca prin declararea adunarii publice s-a reusit luarea celor mai bune masuri, astfel incat participantii la eveniment sa fie in siguranta.

"Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti transmite multumiri organizatorilor manifestatiilor publice care au avut loc sambata, in Capitala, si care au inteles ca, numai respectand legea se pot realiza toate conditiile de exercitare a drepturilor constitutionale in siguranta.

Prin declararea adunarilor publice si asumarea unui dialog deschis, onest si transparent, am reusit impreuna sa luam cele mai bune masuri pentru ca toti cei care au participat sa fie in siguranta.

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti este si va ramane si pe viitor un partener al tuturor celor care respecta legea", se arata in postarea din mediul online.

Amintim ca si ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, le-a multumit, in numele ministerului, tuturor cetatenilor care au participat la proteste intr-un mod atat de civilizat si de pasnic.

"Am asistat la un act democratic sanatos si fara incidente", a spus Fifor, sustinand ca s-a vazut si faptul ca in minister sunt multi oameni care isi iubesc si respecta meseria.

Iata detalii - Mihai Fifor le multumeste protestatarilor

Peste 20 de mii de persoane au protestat, sambata seara, in Piata Victoriei. Manifestatia s-a desfasurat fara incidente.

Un an de la protestul din 10 august. Romania a respirat aerul libertatii (Galerie foto & video)

Vezi si Mihai Sora, dupa protestul din 10 august: Societatea noastra civila s-a maturizat, in sfarsit

#jandarmerie protest 10 august , #jandarmi