Adi Minune: Sunt la zi cu taxele, pentru ca am fost destept

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 21:04
2334 citiri
Adi Minune: Sunt la zi cu taxele, pentru ca am fost destept
Foto:Romania Libera

Cantaretul de manele Adrian Simionescu, cunoscut publicului drept Adrian Minune, spune ca nu intelege de ce Agentia Nationala de Integritate (ANI) il verifica, dat fiind ca el "a fost destept" si si-a platit taxele si impozitele la timp.

"In 2009 am uitat sa trec un teren (in declaratia de avere, n.red.) si am ajuns la Parchet. Acum mi-am invatat lectia. Cu taxele si impozitele sunt la zi, pentru ca am fost destept. Ma asteptam la asa ceva, invatat de contabila mea si de lumea buna de langa mine, mai am si eu prieteni", a spus Adrian Minune, intr-o emisiune la Antena 3.

El a vorbit si despre audierea la ANI, in care a fost intrebat si despre o tranzactie cu terenuri.

"Tranzactia era mai mare, de un milion si jumatate de euro. Tranzactia a fost dubioasa pentru ca i-am scos imediat (banii, n.red.), au stat in cont doua ore, mie-mi plac lichiditatile".

Intrebat ce crede despre eventualitatea confiscarii sumei pe care nu o poate justifica, Adrian Minune a spus: "Vorbim din filme SF. Daca legea spune, eu ma conform...conformez".

"Raman o carte deschisa pentru justitia romana", si-a incheiat Minune interventia la Antena 3.

Castig cat sa-mi permit luxul si fitele lui Adrian Minune

Imediat, el s-a mutat la Realitatea TV, unde a continuat seria declaratiilor spumoase.

"Castig suficient cat sa-mi permit luxul si fitele lui Adrian Minune. Daca vreau in iulie sa-mi iau Ferrari, fac imprumut la banca sa-mi iau Ferrari".

"Fanii mei m-au votat, nu stiam cum e cu declaratiile de avere (..) Se apropie alegerile si cred ca e un mod de intimidare. Tind sa cred, dar sper sa nu fie cum cred eu. Spun pentru ca as fi vrut sa ma instiinteze ANI de suma de 100.000 de euro de care aflu de la dumneavoasta".

"Adevaratul stabor tiganesc e in politica-cine vorbeste, i se inchide gura. Nu vreau sa dau nume, pentru ca mama m-a crescut bine", a spus Minune.

Agentia Nationala de Integritate s-a autosesizat, marti, in cazul lui Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune.

Adrian Minune : Le multumesc celor de la ANI ca imi fac reclama si mediatizare

Inspectorii ANI au sesizat o diferenta semnificativa intre averea dobandita si veniturile declarate, obtinute in urma postului de consilier local din comuna ilfoveana Stefanestii de Jos.

Diferenta dintre averea realizata si veniturile declarate este de 100.000 de euro.

De asemenea, manelistul nu si-ar fi platit obligatiile fiscale pe drepturile de autor si nici n-a declarat un teren cumparat in localitatea Afumati.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Adrian Minune destept, #Minune taxe impozite, #Adrian Minune ANI , #justitie