Catalin Chelu va fi eliberat

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 17:09
2770 citiri
Catalin Chelu va fi eliberat
Foto:Financiarul

Omul de afaceri Catalin Chelu va fi eliberat din arest, au decis judecatorii, care au respins astfel cererea procurorilor care cereau mentinerea sa dupa gratii.

Chelu fusese arestat in dosarul darii de mita catre fostul secretar de stat din Ministerul Administratiei si Internelor, Dan Fatuloiu.

Tribunalul Bucuresti decisese si miercuri cercetarea in stare de libertate a omului de afaceri galatean, dar procurorii au facut recurs.

Catalin Chelu va fi cercetat in stare de libertate.

Si ceilalti trei acuzati in dosar, Antonel Bunu, Gabriel Constantinescu si Stefan Badea, vor fi cercetati in stare de libertate. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Dan Valentin Fatuloiu a recunoscut, marti, in fata instantei Tribunalului Bucuresti, ca familia sa avea afaceri cu societatea Alprom, condusa de Catalin Chelu.

In acest proces, Catalin Chelu este judecat pentru dare de mita si cumparare de influenta, iar Nitache Stefan Badea, Cristi Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu sunt judecati pentru complicitate la dare de mita.

DNA a organizat in 19 noiembrie 2010 un flagrant delict in cazul omului de afaceri galatean Catalin Chelu, dupa ce ar fi incercat sa ii ofere mita 50.000 de euro lui Dan Valentin Fatuloiu.

Catalin Chelu, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu au fost retinuti in 20 noiembrie 2010, o zi mai tarziu fiind arestati, ulterior fiind deferiti justitiei.

In 23 noiembrie 2010, Fatuloiu a fost revocat din functie, la scurt timp dupa scandalul privind mita de un milion de euro, propusa in cabinetul ministerial si data in parcarea MAI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#eliberare Chelu, #Chelu eliberare arest , #justitie