Cele doua adolescente care au batut si batjocorit o fata de 14 ani din Pitesti au fost puse sub control judiciar

Vineri, 02 Octombrie 2020, ora 16:24
4499 citiri
Cele doua adolescente care au batut si batjocorit o fata de 14 ani din Pitesti au fost puse sub control judiciar
Fetele au umilit o adeolescenta de 14 ani FOTO Adevarul.ro

Doua adolescente cu varste de 14 ani, respectiv 16 ani, ambele din Pitesti, sunt cercetate sub control judiciar pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente. Masura anchetatorilor a fost luata dupa ce, in spatiul public au aparut, la inceputul lunii august, doua inregistrari in care cele doua bat, injura si scuipa o alta fata de 14 ani.

Aparent, motivul pentru care cele doua au agresat-o pe tanara este faptul ca aceasta a intrat in cartierul Trivale din Pitesti fara a avea acordul lor.

Cercetarile sunt facute de catre politistii din cadrul Sectiei 3 de Politie Pitesti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, si au fost demarate din oficiu la data de 3 august, ca urmare a aparitiei in spatiul public a doua filme in care o adolescenta este agresata de alte doua.

"In urma activitatilor desfasurate, au fost identificate si audiate persoanele implicate. Din cercetari s-a stabilit ca, la sfarsitul lunii iulie, o fata de 14 ani, ar fi fost agresata, in aceeasi zi de doua minore, de 14 ani, respectiv 16 ani, in timp ce se afla in locatii diferite de pe raza municipiului Pitesti" a transmis, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean Arges.

Filmarile publicate in presa locala arata ca una dintre agresoare este nemultumita de faptul ca victima a intrat in cartierul Trivale din Pitesti fara a avea acordul sau.

"Tu ai tupeu sa calci in Trivale ma? Si ce cauti in Trivale? Mi-ai cerut voie sa intri in Trivale? Zi, fa, mi-ai cerut voie sa intri in Trivale? De acu incolo nu mai calci in Trivale nici tu, nici una! E clar?" o intreaba una dintre agresoare pe adolescenta, dupa care o scuipa, o trage de par, o loveste peste fata si o injura.

Ulterior, tanara agresiva o pune pe victima sa ingenuncheze in fata sa, sa in spuna ca a inteles ca nu are voie sa mai intre in acel cartier, dupa care o scuipa si pleaca.

La scenele violente au asistat si alti adolescenti, baieti si fete. La un moment dat, pe unul dintre filme, unul dintre baieti ii spune uneia dintre agresoare "Las-o in pace!", insa aceasta nu se opreste.

Cele doua fete sunt cercetate sub control judiciar.

Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#agresiune, #adolescente, #pitesti, #control judiciar , #justitie