Cererea de eliberare conditionata depusa de Liviu Dragnea, discutata marti de Judecatoria Sectorului 5

Marti, 27 Aprilie 2021, ora 07:30
4286 citiri
Cererea de eliberare conditionata depusa de Liviu Dragnea, discutata marti de Judecatoria Sectorului 5
Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea FOTO Facebook/Liviu Dragnea

Judecatoria Sector 5 discuta, marti, cererea de eliberare conditionata depusa de fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Saptamana trecuta, comisia din cadrul Penitenciarului Rahova a emis aviz favorabil.

Dosarul 7901/302/2021 este programat la ora 10.15 la Judecatoria Sector 5.

Liviu Dragnea cere eliberarea conditionata si a primit aviz favorabil din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova.

"Ma bucur ca i s-a acordat acest aviz favorabil ceea ce inseamna ca el indeplineste toate conditiile legale pentru a fi propus spre liberare conditionata (...) Sper din tot sufletul ca decizia sa fie una pozitiva si sa ramana asa si pe mai departe. Daca Judecatoria Sectorului 5 va admite cererea noastra si va dispune eliberarea probabil Parchetul va face contestatie", a declarat, pentru News.ro, avocatul lui LIviu Dragnea, Flavia Todosiu.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv in 27 mai 2019, de magistratii ICCJ, la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Marcel Ciolacu il asteapta la o partida de pescuit

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sambata, 24 aprilie, ca nu l-a sunat si nici nu l-a vizitat pe Liviu Dragnea in puscarie, insa a precizat ca este posibil sa mearga la o partida de pescuit daca fostul lider PSD va dori acest lucru.

Marcel Ciolacu a marturisit ca "era exclus" sa discute cu fostul lider al social-democratilor in perioada in care a fost presedinte al Camerei Deputatilor.

"Nici nu am comunicat telefonic. Cat timp am fost presedintele Camerei, era exclus acest lucru pentru ca o impunea functia pe care o aveam in statul roman. N-am avut o comunicare. Imi pare rau unde este Liviu Dragnea", a declarat Marcel Ciolacu, sambata seara, la Digi24.

#Liviu Dragnea, #PSD, #eliberare conditionata , #justitie