Barbat condamnat pentru ca a violat copilul fostului sau coleg de munca. II dadea bani si dulciuri sa nu spuna prin ce trecea

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 10:47
4878 citiri
Barbat condamnat pentru ca a violat copilul fostului sau coleg de munca. II dadea bani si dulciuri sa nu spuna prin ce trecea
Foto: Pixabay.com

Un iesean a fost condamnat la sapte ani de inchisoare si daune morale de 50.000 de lei dupa ce a violat un copil in varsta de sase ani, fiul unui fost coleg de al sau de munca. Sentinta nu este definitiva, aceasta putand fi contestata.

Povestea ingrozitoare a inceput in anul 2017, in timpul vacantei de vara, cand copilul a venit la casa pedofilului pentru a se juca pe calculator cu fiul acestuia. De atunci, copilul a fost abuzat de cateva ori, pana in anul 2018. Insa mama lui a mers la politie abia in luna iunie 2020, conform Buna Ziua Iasi.

Barbatul a fost retinut, apoi arestat. Acum victima are aproape noua ani.

Agresorul (43 de ani) este casatorit si are doi copii. Sotia lui lucreaza in Cipru si vine acasa de doua ori pe an, iar fiul cel mare lucreaza in Germania. Celalat fiu era elev.

Si tatal copilului abuzat munceste in strainatate, insa inainte sa plece din tara a lucrat in constructii, iar coleg de munca i-a fost chiar agresorul fiului sau.

Astfel ca nimeni nu condamna apropierea dintre victima si agresor. Barbatul nu avea un venit constant, el muncind doar ocazional in domeniul constructiilor.

Anchetatorii au descoperit ca in perioada iulie 2017-decembrie 2018, barbatul l-a agresat sexulat si l-a violat de mai multe ori pe copil.

Agresorul "Am folosit copilul ca sa nu-mi stric casa"

Barbatul a recunoscut fapta si a spus ca facea acest fapt deoarece sotia lui este plecata in strainatate. Astfel, pentru ca ea sa nu afle ca o inseala, a folosit un copil, crezand ca acesta nu-l va da de gol.

Pedofilul, extrem de senin: "Decat sa merg la o femeie straina, am preferat sa fac sex cu un copil, ca sa nu-mi stric casa!"

De altfel, agresorul ii dadea bani copilului "doi -trei lei" si dulciuri.

De multe ori, minorul era supus la perversiuni sexuale din partea barbatului care gasea motive pentru a ramane singur cu acesta.

Baietelul a povestit insa chinul prin care trecea unor colegi de joaca, iar acestia, la randul lor au povestit parintilor. Astfel, grozaviile au ajuns la urechile mamei victimei care a mers la politie.

Insa barbatul nu s-a oprit aici. El era cunoscut ca avea un comportament deviant. A fost vazut ca se masturba in public, iar pentru un astfel de gest a fost amendat.

Politistul-pedofil a fost decorat cu ordinul "Barbatie si Credinta". Cum explica Basescu

Pedofil retinut de politisti! Monstrul a facut sapte victime - FOTO, VIDEO

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, a fost chemat în fața Curții de Apel Iași de către reprezentanții Agenției Naționale pentru Integritate (ANI), după...
Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
Paul Gherman este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de petrecere, care pe vremuri făcea senzație în Iași, dar și în alte orașe importante ale țării. Era recunoscut drept unul...
#pedofil, #agresiune sexuala, #baiat violat, #Iasi , #justitie