Dosar penal dupa scandalul de la procesul lui Dragnea. Malin Bot a facut plangere, Codrin Stefanescu il ameninta cu un denunt

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 15:42
14130 citiri
Dosar penal dupa scandalul de la procesul lui Dragnea. Malin Bot a facut plangere, Codrin Stefanescu il ameninta cu un denunt
Foto: captura Youtube

Jurnalistul Malin Bot a depus joi o plangere penala pe numele secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, dupa episodul de marti de la Inalta Curte unde s-a reinceput de la zero judecarea dosarului lui Liviu Dragnea.

Malin Bot sustine ca cei care l-au bruscat sunt interlopi chemati si coordonati de Codrin Stefanescu si seful sau de cabinet, Ilie Rafael, acesta din urma agresandu-l pentru a nu putea sa-i puna intrebari lui Liviu Dragnea.

In replica, Codrin Stefanescu a amenintat, la Antena3, ca daca va primi citatie ii va face la randu-i denunt calomnios lui Malin Bot.

"Daca voi primi citatie din partea lui Malin Bot, o sa-i fac denunt calomnios. Daca tot are timp sa piarda prin instante, sa piarda. Si o sa venim cu documente suplimentare vizavi de ce pregatea echipa aceasta securistoida de langa Malin Bot vizavi de presedintele PSD", a declarat, la Antena 3, Codrin Stefanescu.

Intrebat la postul de televiziune citat daca seful sau de cabinet l-a agresat pe Bot, Stefanescu a raspuns: "Seful meu de cabinet, Ilie Rafael, este presedintele unei asociatii care promoveaza printre rromi dorinta de a invata. In asociatia lui sunt profesori, medici, stomatologi, sunt doctori, sunt ingineri, sunt foarte multi studenti. Domnul Malin Bot, asa-zisul jurnalist Malin Bot, si cu Turcescu, in ultimele 48 de ore i-au injurat pe oamenii astia atat de extrem, atat de extremisti au fost si pe Facebook si in spatiul public incat cu siguranta se va lasa din partea asta cu plangeri penale".

Atunci cand moderatoarea a insistat intreband cine sunt exact cei care l-au asteptat pe Liviu Dragnea la iesirea de la Inalta Curte, Codrin Stefanescu a raspuns: "Sunt foarte multe intrebari la care stiti deja raspunsul".

"Eu am plecat de la partid cand am vazut ce se intampla in fata Inaltei Curti la adresa lui Liviu Dragnea cu cativa dintre colegi, printre care a fost si consilierul meu Ilie Rafael", a spus Stefanescu, sustinand ca pe barbatii cu muschi nu ii cunoaste: "unii sunt sportivi, unul cu haltere, unul medaliat la Dinamo, niciunul nu are dosar penal, eu nu-i cunosc pe baietii astia".

Intrebat daca ar putea fi incriminat in cazul in care se va cere in cazul cercetarilor desfasuratorul sau telefonic, liderul PSD a negat ca ar fi sunat vreo persoana dintre cele care s-au dus marti la ICCJ.

"Nu am dat niciun telefon, poate sa verifice Parchetul si mama telefonului", a spus Stefanescu.

Malin Bot anuntase inca de acum doua zile ca va apela la toate caile legale impotriva celor care pe care ii acuza ca l-au agresat.

"Liviu Dragnea a adus interlopii la proces ca martorii sa fie intimidati si sa isi schimbe declaratiile. Unii si i-le-au schimbat deja. Este incredibil. Cum sa te legi de un jurnalist. Mi-a dat in stomac. M-au tinut sa nu ies de la Inalta Curte ca sa nu pun intrebari. Mi-a dat in stomac la masina. Voi merge pe toate caile legale impotriva acestor interlopi. Mi-au dat in ficat si in stomac. O sa depun plangere penala si o sa merg pana in panzele albe. Ii informez pe Dragnea si pe Codrin Stefanescu de faptul ca nu voi renunta", a tunat Malin Bot.

Amintim ca marti la Inalta Curte s-a reluat de la zero procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. La intrarea la ICCJ, Dragnea a fost intampinat cu catuse de mai multi contestatari.

La iesire, insa, dupa aproape 4 ore, in fata ICCJ erau mai multe persoane cu alura de bodyguarzi care l-au flancat pe seful PSD in timp ce acesta incerca sa se strecoare printre jurnalistii care l-au asaltat cu intrebari.

Dragnea a fost asteptat la Inalta Curte de sustinatori adusi de Codrin Stefanescu: Nu stiu cine sunt. Nu stiu cine i-a chemat

Dragnea comenteaza catusele de la Inalta Curte: Mi-a adus aminte de metodele sovietice. Sa le pregateasca pentru cine i-a instigat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Malin Bot batut proces Dragnea, #Codrin Stefanescu Malin Bot , #justitie
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Mafiotii isi folosesc garzile de corp ca sa se apere de jurnalisti!